Povezane vesti
Vučić: Uvek sam saopštavao rezultate pre RIK-a, SNS najsposobnija da ih izračuna
Glas Zaječara 18.01.2022
On je kazao da je rezultate glasanja na referendumu o ustavnim promenama saopštio pre Republičke izborne komisije (RIK), kao što je, prema njegovim rečima, to radio i ranije. „Mi nismo saopštavali na osnovu uzorka. Mi imamo najbolje softvere, mi… »
Vučić: Rezultate referenduma sam saopštio kao što to uvek i radim za glasanje
Beta video 18.01.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Ankari da je rezultate glasanja na referendumu o ustavnim promenama saopštio pre Republičke izborne komisije (RIK), kao što je, prema njegovim rečima, to radio i ranije. Beta/MOD… »
Vesti dana »

„Nema straha, to je borba koja traje“: Studenti nastavili marš ka Beogradu (UŽIVO)
Novi magazin pre 3 satajoš 18 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 4 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih

Tramp uveo carine od 25 odsto na ove dve sirovine, nijedna zemlja nije pošteđena: Eu odmah žestoko uzvratila
Blic pre 38 minutajoš 50 povezanih