Повезане вести

Столтенберг позвао савезнике и Русију да што пре наставе преговоре о безбедности

Столтенберг позвао савезнике и Русију да што пре наставе преговоре о безбедности

Нови магазин 18.01.2022
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг позвао је данас чланице Алијансе и Русију да што пре наставе преговоре о Украјини и безбедносним питањима које забрињавају обе стране. Он је рекао да је НАТО спреман да настави разговоре… »
Столтенберг: НАТО неће правити компромисе у вези са кључним принципима

Столтенберг: НАТО неће правити компромисе у вези са кључним принципима

Нова 18.01.2022
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг позвао је данас чланице Алијансе и Русију да што пре наставе преговоре о Украјини и безбедносним питањима које забрињавају обе стране и додао да Алијанса неће правити компромисе у вези… »
Столтенберг: Предложио сам да се што пре наставе преговори о безбедности са Русијом

Столтенберг: Предложио сам да се што пре наставе преговори о безбедности са Русијом

Вечерње новости 18.01.2022
Фото: Ивес Херман, Поол виа АП - Сада је главни задатак остварити напредак на политичком нивоу. Савезници у НАТО спремни су да се поново састану са представницима Русије. Данас сам позвао Русију и савезнике да учествују у низу… »

Вести дана »