Povezane vesti

Stoltenberg pozvao saveznike i Rusiju da što pre nastave pregovore o bezbednosti

Stoltenberg pozvao saveznike i Rusiju da što pre nastave pregovore o bezbednosti

Novi magazin 18.01.2022
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg pozvao je danas članice Alijanse i Rusiju da što pre nastave pregovore o Ukrajini i bezbednosnim pitanjima koje zabrinjavaju obe strane. On je rekao da je NATO spreman da nastavi razgovore sa Rusijom o vežbama i… »
Stoltenberg: NATO neće praviti kompromise u vezi sa ključnim principima

Stoltenberg: NATO neće praviti kompromise u vezi sa ključnim principima

Nova 18.01.2022
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg pozvao je danas članice Alijanse i Rusiju da što pre nastave pregovore o Ukrajini i bezbednosnim pitanjima koje zabrinjavaju obe strane i dodao da Alijansa neće praviti kompromise u vezi sa ključnim principima… »
Stoltenberg: Predložio sam da se što pre nastave pregovori o bezbednosti sa Rusijom

Stoltenberg: Predložio sam da se što pre nastave pregovori o bezbednosti sa Rusijom

Večernje novosti 18.01.2022
Foto: Yves Herman, Pool via AP - Sada je glavni zadatak ostvariti napredak na političkom nivou. Saveznici u NATO spremni su da se ponovo sastanu sa predstavnicima Rusije. Danas sam pozvao Rusiju i saveznike da učestvuju u nizu sastanaka u okviru Saveta… »

Vesti dana »