Повезане вести
Брнабић: Ђоковић за мене није антиваксер, његова лична одлука да се не вакцинише
Радио 021 19.01.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је за ЦНН да је разочарана начином на који је Новак Ђоковић третиран у Аустралији и нагласила да не види Ђоковића као антиваксера. "Уверавали су ме да политика неће бити умешана и да ће према… »
Брнабић за Си-Ен-Ен: Разочарана сам начином на који су се аустралијске власти односиле према Ђоковићу
Данас 18.01.2022
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас за Си-Ен-Ен да је разочарана начином на који су се аустралијске власти односиле према Новаку Ђоковићу, и истакла да она најбољег тенисера на свету не сматра антиваксером, а одлуку… »
"Није антиваксер": Ана Брнабић изнела за ЦНН своје мишљење о случају Ђоковић: Све се видело на турниру у Србији
Спортал блиц 18.01.2022
Премијерка Србије, , дала је своје мишљење о целокупној ситуацији са депортацијом из Аустралије. Она је истакла да је разочарана како је први рекет света третиран у "земљи кенгура", те да се осећа изданом од стране… »
Вести дана »

Студент Богдан Јовичић остаје у притвору, нови скупови подршке
BBC News пре 38 минутајош 35 повезаних

„Шака јада блокадера”: Да ли је режим победио, или ће све експлодирати на јесен
Време пре 33 минутајош 45 повезаних

„Полудесмо сви“: Какве реакције код грађана изазивају свакодневни звуци борбених авиона и хеликоптера?
Данас пре 58 минутајош 24 повезане

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Н1 Инфо пре 2 сатајош 8 повезаних

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 5 сатијош 35 повезаних