Повезане вести
"Одговорила сам матеју, а онда ми се брат јавио у паници": Маја открила зашто ју је нестали Сплићанин звао из Готика!
Мондо 19.01.2022
Сплићанка Маја је сестра Матејевог најбољег пријатеља. Сплићанка Маја је сестра Матејевог најбољег пријатеља. Сплићанка Маја С. (31), за коју се верује да је последња особа са којом је Матеј Периш (27) покушао да оствари… »
Потресна исповест маје коју је матеј последњу звао: Због претњи сам избрисала Инстаграм, нетачно је да сам нестала! Видео
Курир 19.01.2022
Дошла сам овде данас јер не желим да се кријем. Није истина да сам ја нестала, већ сам избрисала Инстаграм због претњи. Зар би људи могли да помисле да полиција није видела наше позиве и одмах контактирала? У контакту сам са… »
Сплићанка открила зашто је Матеј звао из Готика: Брат ми се онда јавио у паници
Нова 19.01.2022
Сплићанка Маја Сопта, за коју се верује да је последња особа са којом је Матеј Периш (27) покушао да оствари контакт непосредно пре него што је истрчао из клуба "Готик" и нестао без трага, рекла је за ТВ Прва да је прошла… »
"Није истина да сам нестала": Исповест Сплићанке Маје коју је последњу звао Матеј Периш у ноћи када је нестао: У контакту сам…
Блиц 19.01.2022
- Дошла сам овде данас јер не желим да се кријем. Није истина да сам ја нестала, већ сам избрисала Инстаграм и Фејсбук због претњи људи који су ме кривили што сам ћутала 15 дана. Зар би људи могли да помисле да полиција није… »
Сплићанка заплакала, показала телефон и Матејев позив: То ми је највећа мука, због тога смо прекинули полиграф!
Мондо 19.01.2022
Мистериозна Сплићанка Маја С. први пут се обратила јавности. Мистериозна Сплићанка Маја С. први пут се обратила јавности. Маја С, мистериозна Сплићанка о којој данима бруји Србија, и са којом је Матеј Периш покушао да ступи у… »
Сва питања и чињенице о нестанку матеја периша: За младим Сплићанином се трага већ 20 дана, до сада је утврђено ово
Курир 19.01.2022
За Метејем Перишем (27) из Сплита, који је уочи Нове године нестао у Београду, трага се већ двадесет дана. Како је време одмицало тако је овај случај постајао компликованији, а појавиле су се и неке контроверзе и питања на која… »
9 Важних питања, а одговора још: Нема?! Мистерија нестанка Матеја Периша траје већ 20 дана, а ево шта је до сад заиста…
Блиц 19.01.2022
Двадесетседмогодишњи Сплићанин Матеј Периш нестао је пре тачно 20 дана у Београду, а случај његовог нестанка сваког дана постаје све замршенији јер су бројна питања још без одговора. Зашто је Матеј у 1.40 након поноћи истрчао… »
Испливале преписке Матејевог друга и девојке: Спомиње се и дрога
Нова 19.01.2022
Хрватска полиција је урадила добар део посла који није направила српска, а односи се на испитивање околности које су претходиле нестанку 27-годишњег Матеја Периша у Београду. Осим што је испитала све Матејеве пријатеље… »
Откривена преписка Матејевих другова после његовог нестанка: Разменили ове поруке, помињали и дрогу
Курир 19.01.2022
Хрватска полиција дошла је у посед преписке пријатеља несталог Сплићанина Матеја Периша у којој се са својом девојком дописује о нестанку друга, али и ономе шта се догађало кобне ноћи. Како се може закључити по преписци… »
Матејеви другови и лепа Сплићанка данас у полицији! Мораће да дају одговоре на ова питања, један исказ веома сумњив
Мондо 19.01.2022
Хрватска полиција данас поново саслушава другаре Матеја Периша и Сплићанку Мају С. Хрватска полиција данас поново саслушава другаре Матеја Периша и Сплићанку Мају С. Након што је хрватска полиција посетила Београд како би… »
Појавила се најновија фотографија Матеја Периша: Ево шта је последње написао, људи се најежили
Мондо 19.01.2022
Матеј Периш је био итекако активан на мрежама, путем којих је и комуницирао са пријатељима и породицом. Матеј Периш је био итекако активан на мрежама, путем којих је и комуницирао са пријатељима и породицом. Случај нестанка… »
Хрватска полиција поново саслушава пријатеље Матеја Периша: Изјаву мора да да и Сплићанка Маја коју је Периш звао у ноћи…
Блиц 19.01.2022
Хрватска полиција данас поново саслушава пријатеље Матеја Периша, двадесетседмогодишњег Сплићанина који је у ноћи између 30. и 31. децембра нестао у Београду, сазнаје "Блиц". Како сазнајемо, данас ће поново бити саслушана и… »
Хрватска полиција поново саслушава Матејеве другове: Биће испитана и Сплићанка
Нова 19.01.2022
Хрватска полиција данас поново саслушава пријатеље Матеја Периша, двадесетседмогодишњег Сплићанина који је у ноћи између 30. и 31. децембра нестао у Београду, сазнаје "Блиц". Данас ће поново бити саслушана и Сплићанка Маја С… »
"Жао ми је што се нисам јавила, јер да: Јесам..." Огласила се Сплићанка Маја коју је последњу звао Матеј Периш у ноћи када је…
Блиц 19.01.2022
"Жао ми је што се нисам јавила, то ми је највећа мука од свега..." Ово су прве речи Сплићанке Маје С. коју је кобне ноћи, 30. децембра, само пар сати пре него што је нестао без трага, последњу звао Матеј Периш. Подсетимо, Периш… »
Огласила се мистериозна Сплићанка први пут након матејевог нестанка: Признала да се много каје
Мондо 19.01.2022
Сплићанка Маја С. огласила се први пут у јавности, након нестанка Матеја Периша. Сплићанка Маја С. огласила се први пут у јавности, након нестанка Матеја Периша. Маја С, мистериозна Сплићанка о којој данима бруји Србија, први пут… »
Први пут се огласила мистериозна Сплићанка: Кајем се што се нисам јавила Матеју
Нова 19.01.2022
Маја С, мистериозна Сплићанка са којом је Матеј Периш (27) остварио последњи контакт када је кобне вечери позвао из клуба "Готик", каже да јој је најжалије што се Перишу није јавила у позиву који је имала у 22.39 часова. Потрага… »
Ко су Матејеви другови: Потичу из угледних породица, ћуте од дана нестанка
Нова 19.01.2022
Истрага нестанка Сплићанина Матеја Периша (27) још није дала резултате који би могли да објасне шта се тачно десило у ноћи између 30. и 31. децембра, а највећа мистерија јесу другови несталог младића који су кобне вечери били са… »
Шта крије Сплићанка која се последња чула са несталим матејем: Мењала исказ, полицији рекла да се Периш повремено дрогира, а…
Блиц 18.01.2022
О нестанку Матеја Периша (27) којем се сваки траги изгубио у ноћи између 30. и 31. децембра у Београду када је нешто пре 2 часа ноћу изашао из клуба "Готик" у Бетон Хали, и даље се веома мало зна, а истину наводно "крије"… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана