Povezane vesti
Bila sam silovana: Verica Rakočević progovorila o najvećoj traumi
Nova 19.01.2022
Traumatično iskustvo koje je doživela sa 18 godina, kada ju je silovao poznanik, kreatorka i dan- danas pamti. Podizanjem glasa, želi da podrži žene žrtve seksualnog nasilja koje su prošle kroz istu, ili sličnu situaciju kao ona. Tokom cele 2021… »
Silovao me je poznanik, imala sam 18 godina! Šok priznanje Verice Rakočević - otkrila zbog čega nije prijavila počinioca
Mondo 19.01.2022
Verica Rakočević iskreno o traumatičnom događaju. Verica Rakočević iskreno o traumatičnom događaju. Slavna modna kreatorka Verica Rakočević doživela je traumatično iskustvo sa svojih 18 godina, kada ju je silovao poznanik, a podizanjem glasa i… »
POTRESNO! Verica Rakočević progovorila o silovanju koje je doživela kao devojčica!
Svet & Skandal 19.01.2022
U poslednjih nekoliko godina žene su konačno smogle snage da javno progovore o seksualnom nasilju koje su doživele, a iznoseći svoja traumatična iskustva u tome su im se pridružile i poznate dame, među kojima je i Verica Rakočević. Podizanjem… »
Vesti dana »
Tuča u parlamentu: Poslanici se fizički sukobili oko transparenta sa krvavom rukom u Skupštini Srbije
Danas pre 26 minutajoš 110 povezanih
USPRS: Više od 90 odsto škola danas u štrajku, sledeće nedelje svi u obustavu rada
Novi magazin pre 51 minutajoš 23 povezane
Turisti nestali u vodama prepunim ajkula! Detalji horora kod Egipta: Brod poslao signal za pomoć, onda je nestao sa radara (foto)
Blic pre 44 minutajoš 14 povezanih
Kakve je povrede dobio policajac na kojeg je Kostić isprskao biber sprej
N1 Info pre 44 minutajoš 24 povezane