Povezane vesti

Sutra odluka Tima za škole, isključen produžetak raspusta

RTV 19.01.2022
BEOGRAD - Tim za škole, sastavljen od predstavnika Ministarstva prosvete i Instituta za javno zdravlje "Batut", održao je danas sastanak, a konačna odluka o tome na koji način će se održavati nastava iduće nedelje biće saopštena sutra, izjavio je… »

Ružić: Raspust neće biti produžen, sutra odluka o modelu nastave

Novi magazin 19.01.2022
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je danas da raspust neće biti produžen zbog pogoršane epidemiološke situacije i dodao da će konačna odluka kako će đaci pohađati nastavu sledeće nedelje biti objavljena u… »

Ružić: Tim za škole danas donosi odluku

Nova 19.01.2022
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da će Tim za škole danas doneti odluku da li će đaci koji su sada na školskom raspustu, krenuti u škole i na koji način će se održavati nastava. „U 14.30 je sastanak i… »

Danas odluka o radu škola

Danas 19.01.2022
Sednica Tima za škole na kojoj će biti odlučeno kako će učenici iz centralne Srbije, pohađati nastavu od ponedeljka, 24. januara, kada počinje drugo polugodište, biće održana danas u 14 i 30 sati, rečeno je Danasu u Ministarstvu prosvete. Iz… »

Oglasio se Ružić: U 14.30

B92 19.01.2022
Beograd -- Ministar prosvete Branko Ružić izjavio da će Tim za škole danas doneti odluku da li će đaci koji su sada na školskoj pauzi krenuti u škole i na koji način. "U 14.30 je sastanak i tada ćemo sagledati sve brojke i uporediti ih sa… »

Da li će raspust biti produžen? Tim za škole danas donosi konačnu odluku. Evo kada se sastaju i koje su opcije na stolu

Kurir 19.01.2022
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić rekao je da će Tim za škole danas doneti odluku da li će đaci koji su sada na školskoj pauzi, krenuti u škole i na koji način će se održavati nastava. - U 14.30 je sastanak i tada… »

"Sagledaćemo brojke i odlučiti": Oglasio se Ružić, objavio kada pada konačna odluka o školama i otkrio za koji model će…

Blic 19.01.2022
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio da će Tim za škole danas doneti odluku da li će đaci koji su sada na školskoj pauzi, krenuti u škole i na koji način. "U 14.30 je sastanak i tada ćemo sagledati sve brojke i uporediti ih za brojakama koje… »

Ružić: Nisam 100 odsto siguran po kom modelu će se ići u školu

Novi magazin 19.01.2022
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da će Tim za škole danas doneti odluku da li će đaci, koji su sada na školskoj pauzi, krenuti u škole i na koji način će se održavati nastava. "U 14.30 je sastanak i tada… »

Vesti dana »