Povezane vesti
(Foto) ruke u zavojima, vidno smršala: Marko Bulat podelio potresnu fotku sa suprugom: "Moj borac sa masnom kosom"
Blic 19.01.2022
Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat ima hroničnu anemiju, a sada je pevač podelio na svom Instagram profilu njenu fotografiju iz bolnice, na kojoj se vidi kroz šta Marija prolazi. Fotka je šokirala sve njegove pratioce, jer niko nije slutio da je… »
"Moj borac!" ispijena, mršava i sva u zavojima: Marko Bulat podelio fotku sa suprugom - on joj je najveća podrška!
Mondo 19.01.2022
Marko Bulat pokazao kolika je podrška svojoj supruzi Mariji. Marko Bulat pokazao kolika je podrška svojoj supruzi Mariji. Supruga Marka Bulata, Marija boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije, a pevač joj je u teškim trenucima najveća… »
Vesti dana »
Svi pričaju o potezu selektora Japana, prišao navijačima posle bolnog poraza, ovo je primer za sve nas
Telegraf pre 3 minutajoš 12 povezanih
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 58 minutajoš 10 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 2 satajoš 1 povezana