Povezane vesti

Aleksandra Mladenović progovorila o pogrešnom prijateljstvu!

Aleksandra Mladenović progovorila o pogrešnom prijateljstvu!

Vesti online 19.01.2022
Pevačice Aleksandra Mladenović i Dragica Zlatić veoma su bliske i mnogo vremena provode zajedno. Pronašli smo ih dok su bile na odmoru na Zlatiboru i bez problema su pristale da sukobe stavove u našem ringu. Aleksandra je izričita u tome da nikada… »
Drugarica mi je smuvala bivšeg dečka! Aleksandra Mladenović o lažnim prijateljstvima - "Na estradi ima mnogo zlobe!"

Drugarica mi je smuvala bivšeg dečka! Aleksandra Mladenović o lažnim prijateljstvima - "Na estradi ima mnogo zlobe!"

Mondo 19.01.2022
Aleksandra Mladenović iskreno o svim aktuelnim temama. Aleksandra Mladenović iskreno o svim aktuelnim temama. Aleksandra Mladenović poznata je kao neko ko je sa kolegama sa estrade u vrlo korektnim odnosima, a sa nekoliko pevačica je izuzetno bliska… »
"Čula sam da mi je drugarica bila sa bivšim": Aleksandra Mladenović o estradi, a evo da li su joj lepše žene sa silikonima

"Čula sam da mi je drugarica bila sa bivšim": Aleksandra Mladenović o estradi, a evo da li su joj lepše žene sa silikonima

Blic 19.01.2022
Pevačica Aleksandra Mladenović šokirala je izjavom da je čula kako je drugarica bila sa njenim dečkom. Aleksandra je progovorila i o prijateljstvima na estradi. - Naravno da postoje prijateljstva na estradi, ali ja se ne družim sa svim kolegama… »

Vesti dana »