Повезане вести
Александра Младеновић проговорила о погрешном пријатељству!
Вести онлине 19.01.2022
Певачице Александра Младеновић и Драгица Златић веома су блиске и много времена проводе заједно. Пронашли смо их док су биле на одмору на Златибору и без проблема су пристале да сукобе ставове у нашем рингу. Александра је… »
Другарица ми је смувала бившег дечка! Александра Младеновић о лажним пријатељствима - "На естради има много злобе!"
Мондо 19.01.2022
Александра Младеновић искрено о свим актуелним темама. Александра Младеновић искрено о свим актуелним темама. Александра Младеновић позната је као неко ко је са колегама са естраде у врло коректним односима, а са неколико… »
"Чула сам да ми је другарица била са бившим": Александра Младеновић о естради, а ево да ли су јој лепше жене са силиконима
Блиц 19.01.2022
Певачица Александра Младеновић шокирала је изјавом да је чула како је другарица била са њеним дечком. Александра је проговорила и о пријатељствима на естради. - Наравно да постоје пријатељства на естради, али ја се не дружим… »
Вести дана »

Драма у Хумској: Партизан у надокнади времена победио Раднички 1923
Еуроневс пре 24 сатајош 39 повезаних

Масовно тровање храном, двоје деце и двоје одраслих хоспитализовано
Став.лифе пре 6 сатијош 27 повезаних

Грци открили план Новака Ђоковића: "Сели турнир у Атину, Евролига је већ контактирана"
Мондо пре 2 сатајош 11 повезаних

Хитно саопштење Партизана: Црно-бели се огласили због пуштања песме навијача Црвене звезде у Хумској
Курир пре 1 сатјош 33 повезане