Povezane vesti
Gimnazijalac osvojio Časni krst u Prokuplju: Nije važno ko je prvi, jer svi učesnici su pobednici foto
Kurir 19.01.2022
Gimnazijalac Pavle Milanović (18) prvi je u trci za Časni krst na reci Toplici kod Prokuplja. On je bio jedan od dvadeset i četiri učesnika koji su ove godine, osmi put zaredom plivali. Pavlu je ovo prvo učestvovanje i kako je rekao nakon pobede, čast mu… »
Gimnazijalac prvi do Časnog krsta u Prokuplju
Južne vesti 19.01.2022
Prokupački gimnazijalac, 18-godišnji Pavle Milanović, prvi je stigao u današnjoj trci do Časnog krsta u Toplici na plivanju koje je organizovala crkva Svetog Prokopija. Za razliku od predhodnih godina kada se plivalo na Rastovničkom jezeru u blizini… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 37 minutajoš 39 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 57 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih