Povezane vesti
Tajna komora za mučenje u donjecku! Bio sam 28 meseci u putinovom logoru! Jezivi detalji torture - prebijanje, silovanje…
Kurir 19.01.2022
Skoro 1.000 dana, Stanislav Asejev je držan u tajnom logoru za mučenje u srcu užurbanog evropskog grada, slušajući vriske muškaraca koje su udarali strujom i silovali žene dok se pitao kada će doći do sledećeg batinanja. Napolju su ljudi živeli… »
Šok svedočenje: Bio sam 28 meseci u putinovom logoru! Jezivi detalji torture - prebijanje, silovanje, mučenje, urlici...
Mondo 19.01.2022
Zvanično, Izoljacija – kako se zvao logor za mučenje u Rajskoj ulici broj 3 – ne postoji. Ipak, tamo je Asajev bio držan zajedno sa još do 80 muškaraca i žena. Zvanično, Izoljacija – kako se zvao logor za mučenje u Rajskoj ulici broj 3 – ne postoji… »
Vesti dana »

Vučić svečano otvorio brzu prugu Beograd - Subotica: Voz Soko sada će prelaziti 108 km za rekordno vreme
Telegraf pre 5 minutajoš 55 povezanih

Vučić brzom prugom za manje od dva i po sata od Beograda do Subotice i nazad, povratna karta 2.000 dinara
RTV pre 49 minutajoš 31 povezana

Zbog snega vanredna situacija u tri opštine, u pojedinim krajevima prekidi u snabdevanju strujom i vodom
RTS pre 24 minutajoš 147 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Radio sto plus pre 2 satajoš 23 povezane

Novak Đoković zadovoljan nakon pobede nad Hrvatom: Mučio sam se, ali sam na kraju uspeo
Euronews pre 9 minutajoš 25 povezanih