Povezane vesti
Najmlađi učesnik Bogojavljenskog plivanja u Nišu prvi stigao do krsta
Južne vesti 19.01.2022
Od 20 učesnika na Bogojavljanskom plivanju na bazenu "Čair", među kojima je bila i jedna žena, do Časnog krsta prvi je stigao 19-godišnji Ilija Kocić student Ekonomskog fakulteta u Nišu. Iako je prethodnih godina za Časni krst plivalo 19 plivača, ove… »
Student Ilija Kocić prvi doplivao do Časnog krsta
Jug press 19.01.2022
NIŠ Ilija Kocić (19), student Ekonomskog fakulteta u Nišu, prvi je doplivao do Časnog krsta u plivačkom nadmetanju, koje je Gradska opština Medijana, i ove godine, organizovala na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“. Ilija prvi put učestvuje na ovoj… »
ISPUNIO SVOJ SAN. Najmlađi učesnik, Ilija Kocić, prvi stigao do Časnog krsta u Nišu (FOTO+VIDEO)
Niške vesti 19.01.2022
Ilija je prvi put plivao u hladnoj vodi, inače se bavi plivanjem od svoje četvrte godine, pa ne čudi njegova spretnost u bazenu. Ističe da bi se prijavio ponovo, ali smatra da i drugi treba da dobiju šansu da prvi doplivaju do krsta. „Od malena mi je bio… »
Student ekonomije stigao prvi do časnog krsta u Nišu: Ovo mi mnogo znači jer sam pobožan (foto)
Kurir 19.01.2022
Ilija Kocić (19), student Ekonomskog fakulteta u Nišu prvi je stigao do časnog krsta povodom pravoslavnog praznika Bogojavljenje. Za časni krst je danas plivalo 20 hrabrih Nišlija, a u organizaciji opštine Medijana. Ovaj momak je prvi put plivao na… »
Vesti dana »
Stižu kiša i pljuskovi, od nedelje znatno hladnije: RHMZ najavio temperature od 14 do 18 stepeni
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 21 povezana
Zelenski: Pokloni Putinu neće doneti mir, Rusija će se odužiti daljim terorom
NIN pre 10 minutajoš 34 povezane
Zaključen Jedinstveni birački spisak za parlamentarne izbore zakazane za 25. oktobar
NIN pre 10 minutajoš 16 povezanih
Haos u Zrenjaninu: Mladić nožem izbo prolaznika, napao starca, pa tokom potere povredio sedam policajaca
Nova pre 2 satajoš 16 povezanih