Povezane vesti
Nestao 82-godišnji muškarac iz Paraćina
Radio 021 19.01.2022
Radoje Mirković (82) nestao je 12. januara u Paraćinu. Porodica je organizovala veliku potragu u gradu i okolini i moli sve koji ga vide da im se jave. Radoje je živeo sam, šetao se i boravio u bašti. Iako je pokazivao znake blage demencije, mogao je sam… »
Nestao muškarac (82) iz Paraćina
N1 Info 19.01.2022
Radoje Mirković (82) nestao je 12. januara u Paraćinu. Porodica je organizovala veliku potragu u gradu i okolini i moli sve koji ga vide da im se jave. Radoje je živeo sam, šetao se i boravio u bašti. Iako je pokazivao znake blage demencije, mogao je sam… »
Nestao muškarac iz Paraćina, potraga traje danima
Nova 19.01.2022
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, Iran pozvan u pakt iz Meke
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih
RHMZ izdao upozorenje: Visoke temperature i ekstremni uslove za širenje požara
Nedeljnik pre 6 satijoš 52 povezane
Uhapšen Željko koji je kolima gazio ljude na konjičkim trkama: Automobilom se zaleteo u grupu ljudi na livadi kod Bileće i žive ih gazio (video)
Kurir pre 3 satajoš 23 povezane
Prenos, Francuska-Srbija! Jokić vs Vembanjama, drugi čin! Domaćin u silovitom naletu!
Večernje novosti pre 19 minutajoš 51 povezana