Povezane vesti
Voždovac jači za defanzivca
Sportske.net 19.01.2022
Defanzivni fudbaler koji je prethodni period proveo u dresu IMT-a, Filip Damjanović, novo je pojačanje Voždovca sa kojim je potpisao ugovor na dve godine. "Voždovac je moja kuća, fantastičan je osećaj vratiti se. Ponikao sam u ovom klubu, ovde sam… »
Zmajevi imaju novo pojačanje: Dominirao u dresu IMT-a, pa pronašao svoj put nazad do ‘krova’!
Hot sport 19.01.2022
Novo pojačanje za Zmajeve, u klub se vratio mladi defanzivac Filip Damjanović koji je potpisao ugovor na dve godine. Damjanović je dete Voždovca, igrao je u mlađim kategorijama za Voždovac, a dobrim partijama u dresu IMT-a pronašao je svoj put nazad do… »
Vesti dana »

Slučaj "Pad nadstrešnice": Uhapšeno ukupno 11 osoba, među njima i bivši ministar Tomislav Momirović
Radio 021 pre 24 satajoš 262 povezane

Tramp "pisao" medvedevu, Rusi mu odgovorili: Imamo više nuklearki i to s najmoćnijim oružjem! Tvoje su odavno pod kontrolom
Dnevnik pre 53 minutajoš 24 povezane

Tramp će biti razočaran ovom putinovom izjavom o ultimatumu: "Sva razočaranja proizilaze iz prevelikih očekivanja"
Kurir pre 4 satijoš 35 povezanih

Potvrđena presuda Dodiku: Godina zatvora i šest godina zabrane bavljenja politikom
Nedeljnik pre 24 satajoš 98 povezanih

Ivica Dačić: Srbija prodaje LRAD sisteme, blokiran “zvučni top”
Serbian News Media pre 7 satijoš 26 povezanih