Povezane vesti
"Umro sam pre 9 godina": Irfan Mensur je 3 puta izbegao smrt! Od stvari koje je preživeo podilazi jeza
Mondo 19.01.2022
Glumac Irfan Mensur ispričao je detalje iz svog života koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Glumac Irfan Mensur ispričao je detalje iz svog života koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Glumac Irfan Mensur danas slavi 70. rođendan, a u svom živou dva… »
"Tri puta sam pobedio smrt": Irfan Mensur danas slavi 70.rođendan: "Ostavljam iza sebe Filipa i Pavla, a Aleksu delim sa…
Blic 19.01.2022
Glumac Irfan Mensur danas slavi 70. rođendan, a u svojoj bogatoj karijeri i burnom životu, dva puta je uspeo da pobedi smrt. -Umro sam pre devet godina. Odlazeći na operaciju, kad su mi ugradili tri bajpasa, znao sam da iza sebe ostavljam ime i prezime… »
Vesti dana »

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 4 satijoš 3 povezane

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Garež i srča na sve strane: Ovako izgledaju zapaljene prostorije SNS u Valjevu (foto,video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Video konferencija lidera Koalicije voljnih pred posetu Zelenskog SAD
RTV pre 6 minutajoš 1 povezana