Повезане вести

Кривокапић тражи смену Абазовића

Кривокапић тражи смену Абазовића

Политика 19.01.2022
ПОДГОРИЦА - Председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић саопштио је вечерас да је поднео иницијативу за смену потпредседника Владе Дритана Абазовића. Он је то објавио на свом Твитер налогу.„Данас сам Скупштини Црне Горе поднео… »
Кривокапић поднео иницијативу за смену Дритана Абазовића

РТС 19.01.2022
Председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић саопштио је да је поднео иницијативу за смену потпредседника Дритана Абазовића. "Данас сам Скупштини Црне Горе поднио иницијативу за смјену Дритана Абазовића, и предложио министра… »
Кривокапић поднио иницијативу за смјену Абазовића

Кривокапић поднио иницијативу за смјену Абазовића

Ал Јазеера 19.01.2022
Црногорски премијер предложио је министра финансија и социјалног старања Милојка Спајића за новог потпредсједника Владе Црне Горе. Црногорски премијер Здравко Кривокапић поднио је иницијативу за смјену потпредсједника Владе… »
Бечић поручио дритану: Ово је народна издаја, превара и кукавичлук! Са Миловим ДПС-ом руше владу! Играте се вољом грађана!…

Бечић поручио дритану: Ово је народна издаја, превара и кукавичлук! Са Миловим ДПС-ом руше владу! Играте се вољом грађана!…

Курир 19.01.2022
Оштре су реакције противника иницијативе за смену владе Црне Горе премијера Здравка Кривокапића, коју је председник скупштине Алекса Бечић назвао "народном издајом", док део министара тражи оставку потпредседника владе Дритана… »
Кривокапић поднео предлог за смену Дритана Абазовића: Политички земљотрес у Црној Гори! Ево кога је предложио!

Кривокапић поднео предлог за смену Дритана Абазовића: Политички земљотрес у Црној Гори! Ево кога је предложио!

Курир 19.01.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић поднео је парламенту предлог за смену потпредседника владе Дритана Абазовића. Кривокапић је то објавио на свом Твитер профилу. Данас сам Скупштини Црне Горе поднио иницијативу за смјену… »

Н1 Инфо 19.01.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић саопштио је да је Скупштини Црне Горе поднео иницијативу за смену потпредседника Владе Дритана Абазовића. Он је на Твитеру написао и да је предложио министра финансија и социјалног старања… »
Кува у црној гори Кривокапић тражи смену Абазовића са места потпредседника!

Кува у црној гори Кривокапић тражи смену Абазовића са места потпредседника!

Ало 19.01.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапиц́ поднео је парламенту предлог за смену потпредседника владе Дритана Абазовиц́а. Кривокапиц́ је то објавио на Твитер профилу. - Данас сам Скупштини Црне Горе поднео иницијативу за смену… »

Вести дана »