Повезане вести
Миљана сахранила живог золу, а САД овако реагује на помен његовог имена! Кулићева искрено о бившем, а ни Далилу није штедела!…
Курир 20.01.2022
Миљана Кулић је коментарисала актуелна дешавања из ријалити програма Задруга 5. Кулићева је шокирана што је Дејан Драгојевић себи забио главу чашом, али за цео инцидент криви Далилу. - Ух колико сам се узнемирила када сам… »
Миљана Кулић огласила се након жестоких критика због сахране живог Золе (ФОТО)
Вести онлине 20.01.2022
Миљана Кулић нашла се на удару критика фанова зато што је објавила снимак на ком сахрањује живог Лазара Чолића Золу. Њу је највише заболело што су људи писали да је урадила морбидну ствар: – Није вам било морбидно… »
Кулићева проговорила након шок снимка золине сахране: Није морбидно 160.000 € које сам му дала и искоришћавање самохране…
Курир 20.01.2022
Миљана Кулић огласила се после скандалозног снимка који је поставила на друштвене мреже, а где сахрањује живог бившег дечка Лазара Чолића Золу. Она је посетила његово родно место Добој, гдеје отишла да купи црнину, а потом се… »
МОРБИДНО! Миљана Кулић сахранила Золу! (ВИДЕО)
Свет & Скандал 20.01.2022
Миљани Кулић никада није досадно, напротив, а и када јој је досадно она нађе начин да се забави, у ријалитију, кући, граду… А, ако баш не зна шта ће она приреди забаву на гробљу?! Да, добро сте прочитали, Микси је протеклих… »
Миљана сахранила живог Золу: Понела слику на гроб па га оплакивала, а онда његовој мами Боси послала поруку! (фото)
Мондо 20.01.2022
Миљана Кулић направила је морбидан клип, и на тај начин се опростила од бившег момка Лазара Чолића Золе. Миљана Кулић направила је морбидан клип, и на тај начин се опростила од бившег момка Лазара Чолића Золе. Миљана је на… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана