Povezane vesti
"Možda je izašao na ostrvo, tu je bio signal!" Matejev otac ne gubi nadu - Ako je živ, imam poruku za njega
Mondo 20.01.2022
U najnovijoj ispovesti, otac nestalog Mateja, Nenad Periš, otkrio je čemu se nada i apelovao na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se obrate policiji. U najnovijoj ispovesti, otac nestalog Mateja, Nenad Periš, otkrio je čemu se nada i apelovao… »
Otac Mateja Periša o susretu sa Splićankom: Plakala je i bila u emotivnom šoku
Nova 20.01.2022
Matej Periš, nestao je pre tačno tri nedelje, kada je izašao iz kluba "Gotik" i svaki trag mu se gubi u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, a njegovog oca i dalje muče brojna pitanja na koja nije našao odgovor. „Teško mi je kao i… »
Matej ljubi nasmejanu maju: Pojavila se fotografija nestalog Splićanina i devojke koju je poslednju zvao (foto)
Blic 20.01.2022
O lepoj Splićanki koja se poslednja čula s nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita javnost u regionu je brujala minulih dana, a nakon svih teorija zavere, kao i njene ispovesti, sada se na Jutjubu pojavila i njihova zajednička fotografija. Naime, da… »
Splićanka Maja otkrila sve o nestalom Mateju i kobnom danu: "Moja mama mu je bila učiteljica!" Opisala i šta je najviše…
Blic 20.01.2022
Maja Sopta iz Splita, poslednja osoba s kojom je Matej Periš (27) pokušavao da stupi u kontakt kobne večeri između 30. i 31. decembra, kada mu se u Beogradu gubi svaki trag, rekla je da je svesna da je njegov poslednji telefonski poziv bio upućen… »
Žalim što se nisam javila na matejev poziv! Ispovest lepe Maje: On je zlatan momak
Kurir 20.01.2022
Splićanka koju je u noći nestanka Matej Periš pokušavao da dobije telefonom ispričala "da joj je najveća muka od svega" što te večeri nisu uspostavili kontakt. Maja Sopta iz Splita, poslednja osoba s kojom je njen nestali sugrađanin Matej Periš… »
Vesti dana »
Šire se blokade fakulteta: Obustava rada i na Fakultetu političkih nauka
Vreme pre 2 satajoš 40 povezanih
Savo nije otišao zbog plate: Milošević je napustio Partizan zbog Kerkeza
Danas pre 35 minutajoš 32 povezane
Ko je direktor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ koji se izvinjavao premijeru Vučeviću i zbog kog su đaci izašli na protest
Nova pre 4 satijoš 21 povezana
Potpredsednik Srpske liste: Srbi na severu trpe torturu od takozvanih kosovskih specijalnih policijskih snaga
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana