Povezane vesti
Bajden duboko razočaran jer Senat nije podržao zakon o glasačkim pravima
Novi magazin 20.01.2022
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je kasno sinoć da je "duboko razočaran" zbog toga što zakon o glasačkim pravima nije prošao u Senatu. "Duboko sam razočaran što Senat nije uspeo da odbrani našu demokratiju. Razočaran sam, ali nisam obeshrabren"… »
Biden 'duboko razočaran' zbog zakona o glasačkim pravima
Slobodna Evropa 20.01.2022
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden (Joe Biden) izjavio je da je "duboko razočaran" zbog toga što zakon o glasačkim pravima nije prošao u Senatu. "Duboko sam razočaran što Senat nije uspeo da odbrani našu demokratiju. Razočaran sam, ali… »
Zakon o biračkim pravima nije prošao u Senatu
Dnevnik 20.01.2022
VAŠINGTON: Zakon o biračkim pravima, koji su demokrate i organizacije civilnog društva ocenile kao ključan za zaštitu demokratije, nije usvojen u američkom Senatu. Akt nije imao podršku republikanaca, a demokrate, iako imaju tesnu većinu, nisu uspele da… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 81 povezana

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 51 minutajoš 39 povezanih

Policija: Napad u Mančesteru teroristički, poznat identitet napadača
BBC News pre 11 minutajoš 62 povezane

Od 12. oktobra počinje primena novog sistema na granicama sa zemljama EU - MUP objavio detalje
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 71 povezana