Povezane vesti
Bajden duboko razočaran jer Senat nije podržao zakon o glasačkim pravima
Novi magazin 20.01.2022
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je kasno sinoć da je "duboko razočaran" zbog toga što zakon o glasačkim pravima nije prošao u Senatu. "Duboko sam razočaran što Senat nije uspeo da odbrani našu demokratiju. Razočaran sam, ali nisam obeshrabren"… »
Biden 'duboko razočaran' zbog zakona o glasačkim pravima
Slobodna Evropa 20.01.2022
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden (Joe Biden) izjavio je da je "duboko razočaran" zbog toga što zakon o glasačkim pravima nije prošao u Senatu. "Duboko sam razočaran što Senat nije uspeo da odbrani našu demokratiju. Razočaran sam, ali… »
Zakon o biračkim pravima nije prošao u Senatu
Dnevnik 20.01.2022
VAŠINGTON: Zakon o biračkim pravima, koji su demokrate i organizacije civilnog društva ocenile kao ključan za zaštitu demokratije, nije usvojen u američkom Senatu. Akt nije imao podršku republikanaca, a demokrate, iako imaju tesnu većinu, nisu uspele da… »
Vesti dana »
Muškarac pucao u Beloj kući: Trampa sklonilo obezbeđenje, Melanija se sakrila ispod stola (FOTO, VIDEO)
Danas pre 42 minutajoš 21 povezana
Jokić očitao lekciju provokatoru, pa digao glas! Srbin poslao brutalnu poruku posle incidenta koji je šokirao planetu: "Ne kajem se!"
Kurir pre 32 minutajoš 23 povezane
I danas protest Zborova Novog Sada zbog aktivista u pritvoru: Nova i duža blokada saobraćaja
Radio 021 pre 37 minutajoš 1 povezana