Povezane vesti
Bajden duboko razočaran jer Senat nije podržao zakon o glasačkim pravima
Novi magazin 20.01.2022
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je kasno sinoć da je "duboko razočaran" zbog toga što zakon o glasačkim pravima nije prošao u Senatu. "Duboko sam razočaran što Senat nije uspeo da odbrani našu demokratiju. Razočaran sam, ali nisam obeshrabren"… »
Biden 'duboko razočaran' zbog zakona o glasačkim pravima
Slobodna Evropa 20.01.2022
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden (Joe Biden) izjavio je da je "duboko razočaran" zbog toga što zakon o glasačkim pravima nije prošao u Senatu. "Duboko sam razočaran što Senat nije uspeo da odbrani našu demokratiju. Razočaran sam, ali… »
Zakon o biračkim pravima nije prošao u Senatu
Dnevnik 20.01.2022
VAŠINGTON: Zakon o biračkim pravima, koji su demokrate i organizacije civilnog društva ocenile kao ključan za zaštitu demokratije, nije usvojen u američkom Senatu. Akt nije imao podršku republikanaca, a demokrate, iako imaju tesnu većinu, nisu uspele da… »
Vesti dana »

DEMOLIRANE PROSTORIJE SNS-A, GRADSKE UPRAVE I TUŽILAŠTVA TOKOM PROTESTA U VALJEVU – NEREDI ZAVRŠENI INTERVENCIJOM ŽANDARMERIJE
Valjevska posla pre 3 minutajoš 48 povezanih

Meteorolog o prognozi za naredne dane: Prvo manji pad temperature, onda vrućine, pa stiže polarni vrtlog
NIN pre 58 minutajoš 31 povezana

Macut: Situacija u zemlji zabrinjavajuća, država mora da održi javni red i mir
RTS pre 13 minutajoš 12 povezanih

Putin razgovarao sa Lukašenkom, Tokajevom i Mirzijojevom, tema ─ rusko-američki samit na Aljasci
Sputnik pre 23 minutajoš 92 povezane

Transfer bomba Pafosa pred Zvezdu: Edinson Kavani stiže na Kipar?!
Telegraf pre 48 minutajoš 18 povezanih