Повезане вести

Рубљов позитиван дошао у Аустралију, гранична полиција га пустила у земљу!

Рубљов позитиван дошао у Аустралију, гранична полиција га пустила у земљу!

Спортски журнал 20.01.2022
Шести тенисер света Андреј Рубљов признао је да је у Аустралију дошао позитиван на коронавирус и да му је допуштено да учествује на турниру. Рубљов, који је приликом слетања у Мелбурн имао позитиван налаз, навео је да га је… »
„Одговорност спортиста је да се тестирају редовно“

„Одговорност спортиста је да се тестирају редовно“

Нова 20.01.2022
Грчки тенисер Стефанос Циципас истакао је значај редовног тестирања за спортисте. Циципас је победио Себастијана Баеса у другом колу Аустралијан опена са 3:1 у сетовима, а сада га чека дуел против Беное Пера. Поред резултата… »
Шок признање: Дошао сам позитиван у Аустралију, не тестирају ме више

Шок признање: Дошао сам позитиван у Аустралију, не тестирају ме више

Нова 20.01.2022
Руски тенисер Андреј Рубљов прошао је у треће коло Аустралијан опена пошто је савладао Рикардаса Беранкиса са 3:0 у сетовима, али је касније на конференцији шокирао јавност. Рубљов је признао да је непосредно пред почетак првог… »
Нови скандал у Аустралији - позитиван ушао у земљу, а нико га не тестира: Како он није претња по јавно здравље?!

Нови скандал у Аустралији - позитиван ушао у земљу, а нико га не тестира: Како он није претња по јавно здравље?!

Мондо 20.01.2022
Невероватна прича руског тенисера који је у ужем кругу фаворита за титулу. Невероватна прича руског тенисера који је у ужем кругу фаворита за титулу. Александер Зверев је, очигледно, покренуо лавину. На Аустралијан опену је хаос… »
Рубљов признао, имао вирус по уласку у земљу!

Рубљов признао, имао вирус по уласку у земљу!

Спортске.нет 20.01.2022
Андреј Рубљов је успео да се пласира у наредно коло и у трећем ће играти против Марина Чилића. Након меча дао је једну изјаву у којој је истакао да је по уласку у Аустралију био позитиван. "Мене лично сада не тестирају јер сам… »
Нов скандал: Рубљов признао да је дошао позитиван у Мелбурн

Нов скандал: Рубљов признао да је дошао позитиван у Мелбурн

Вести онлине 20.01.2022
Руски тенисер Андреј Рубљов признао је да је у Мелбурн допутовао позитиван на коронавирус. Рубљов је у 2. колу Аустралијан опена победио Рикардаса Беранкиса 3:0. Он је говорећи о тестирању на Аустралијан опену истакао да је… »
Рубљов: Дошао сам позитиван, не тестирају ме, можда бих и даље био…

Рубљов: Дошао сам позитиван, не тестирају ме, можда бих и даље био…

Н1 Инфо 20.01.2022
Руски тенисер Андреј Рубљов у другом колу Аустралијан Опена победио је Рикардаса Беракниса максималним резултатом. Петог играча света у наредној рунди очекује дуел са Марином Чилићем, а после тријумфа против Литванца причао је о… »
Нови хаос у Аустралији: Руски тенисер признао да је заражен ушао у земљу

Нови хаос у Аустралији: Руски тенисер признао да је заражен ушао у земљу

Вечерње новости 20.01.2022
ФОТО: АП/Тањуг Наиме, Рус је истакао да је у Аустралију стигао заражен, као и да се више не тестира на ковид. Тренутно шести играч света је непосредно пред почетак првог гренд слема био заражен и било је неизвесно да ли ће… »
"Ја сам дошао заражен у Мелбурн и нико ме не тестира" Руски тенисер шокирао изјавом после победе на Аустралијан опену

"Ја сам дошао заражен у Мелбурн и нико ме не тестира" Руски тенисер шокирао изјавом после победе на Аустралијан опену

Спортал блиц 20.01.2022
Све што је претходило бацило је у сенку догађања на првом гренд слему. И сада сви причају више о вирусу корони и , а не о дешавањима на терену. Ђоковић је депортован из Аустралије јер је здрав био претња по јавно здравље, а… »
"Никога не тестирају, мислим да има још позитивних" Љути ривал Новака Ђоковића открио какав хаос влада у Аустралији

"Никога не тестирају, мислим да има још позитивних" Љути ривал Новака Ђоковића открио какав хаос влада у Аустралији

Спортал блиц 19.01.2022
указао је на недостатак мера предострожности на . Немачки тенисер се победом над Џоном Милманом (3:0) пласирао у треће коло гренд слема у Мелбурну, а након овог меча он се осврнуо на ситуацију која влада на овом такмичењу. Како… »

Вести дана »