Повезане вести
Рубљов позитиван дошао у Аустралију, гранична полиција га пустила у земљу!
Спортски журнал 20.01.2022
Шести тенисер света Андреј Рубљов признао је да је у Аустралију дошао позитиван на коронавирус и да му је допуштено да учествује на турниру. Рубљов, који је приликом слетања у Мелбурн имао позитиван налаз, навео је да га је… »
„Одговорност спортиста је да се тестирају редовно“
Нова 20.01.2022
Грчки тенисер Стефанос Циципас истакао је значај редовног тестирања за спортисте. Циципас је победио Себастијана Баеса у другом колу Аустралијан опена са 3:1 у сетовима, а сада га чека дуел против Беное Пера. Поред резултата… »
Шок признање: Дошао сам позитиван у Аустралију, не тестирају ме више
Нова 20.01.2022
Руски тенисер Андреј Рубљов прошао је у треће коло Аустралијан опена пошто је савладао Рикардаса Беранкиса са 3:0 у сетовима, али је касније на конференцији шокирао јавност. Рубљов је признао да је непосредно пред почетак првог… »
Нови скандал у Аустралији - позитиван ушао у земљу, а нико га не тестира: Како он није претња по јавно здравље?!
Мондо 20.01.2022
Невероватна прича руског тенисера који је у ужем кругу фаворита за титулу. Невероватна прича руског тенисера који је у ужем кругу фаворита за титулу. Александер Зверев је, очигледно, покренуо лавину. На Аустралијан опену је хаос… »
Рубљов признао, имао вирус по уласку у земљу!
Спортске.нет 20.01.2022
Андреј Рубљов је успео да се пласира у наредно коло и у трећем ће играти против Марина Чилића. Након меча дао је једну изјаву у којој је истакао да је по уласку у Аустралију био позитиван. "Мене лично сада не тестирају јер сам… »
Нов скандал: Рубљов признао да је дошао позитиван у Мелбурн
Вести онлине 20.01.2022
Руски тенисер Андреј Рубљов признао је да је у Мелбурн допутовао позитиван на коронавирус. Рубљов је у 2. колу Аустралијан опена победио Рикардаса Беранкиса 3:0. Он је говорећи о тестирању на Аустралијан опену истакао да је… »
Рубљов: Дошао сам позитиван, не тестирају ме, можда бих и даље био…
Н1 Инфо 20.01.2022
Руски тенисер Андреј Рубљов у другом колу Аустралијан Опена победио је Рикардаса Беракниса максималним резултатом. Петог играча света у наредној рунди очекује дуел са Марином Чилићем, а после тријумфа против Литванца причао је о… »
Нови хаос у Аустралији: Руски тенисер признао да је заражен ушао у земљу
Вечерње новости 20.01.2022
ФОТО: АП/Тањуг Наиме, Рус је истакао да је у Аустралију стигао заражен, као и да се више не тестира на ковид. Тренутно шести играч света је непосредно пред почетак првог гренд слема био заражен и било је неизвесно да ли ће… »
"Ја сам дошао заражен у Мелбурн и нико ме не тестира" Руски тенисер шокирао изјавом после победе на Аустралијан опену
Спортал блиц 20.01.2022
Све што је претходило бацило је у сенку догађања на првом гренд слему. И сада сви причају више о вирусу корони и , а не о дешавањима на терену. Ђоковић је депортован из Аустралије јер је здрав био претња по јавно здравље, а… »
"Никога не тестирају, мислим да има још позитивних" Љути ривал Новака Ђоковића открио какав хаос влада у Аустралији
Спортал блиц 19.01.2022
указао је на недостатак мера предострожности на . Немачки тенисер се победом над Џоном Милманом (3:0) пласирао у треће коло гренд слема у Мелбурну, а након овог меча он се осврнуо на ситуацију која влада на овом такмичењу. Како… »
Вести дана »
Богдан пунио све колоне, али џаба - Клиперси пали после драме, Харден трагичар!
Курир пре 22 минутајош 19 повезаних
Гори небодер у Загребу! Драматичне сцене: Кроз прозоре на 15. спрату куљају ватра и дим (видео)
Курир пре 4 сатијош 8 повезаних
На данашњи дан: Умро Пруст, свет први пут угледао Микија Мауса, масовно самоубиство секте Џима Џонса
Радио 021 пре 22 минутајош 3 повезане
Напад ножем на Новом Београду: Две особе исечене по рукама и ногама
Телеграф пре 52 минутајош 6 повезаних