Povezane vesti
Rubljov pozitivan došao u Australiju, granična policija ga pustila u zemlju!
Sportski žurnal 20.01.2022
Šesti teniser sveta Andrej Rubljov priznao je da je u Australiju došao pozitivan na koronavirus i da mu je dopušteno da učestvuje na turniru. Rubljov, koji je prilikom sletanja u Melburn imao pozitivan nalaz, naveo je da ga je granična policija… »
„Odgovornost sportista je da se testiraju redovno“
Nova 20.01.2022
Grčki teniser Stefanos Cicipas istakao je značaj redovnog testiranja za sportiste. Cicipas je pobedio Sebastijana Baesa u drugom kolu Australijan opena sa 3:1 u setovima, a sada ga čeka duel protiv Benoe Pera. Pored rezultata glavna tema u Australiji… »
Šok priznanje: Došao sam pozitivan u Australiju, ne testiraju me više
Nova 20.01.2022
Ruski teniser Andrej Rubljov prošao je u treće kolo Australijan opena pošto je savladao Rikardasa Berankisa sa 3:0 u setovima, ali je kasnije na konferenciji šokirao javnost. Rubljov je priznao da je neposredno pred početak prvog Grend slema bio… »
Novi skandal u Australiji - pozitivan ušao u zemlju, a niko ga ne testira: Kako on nije pretnja po javno zdravlje?!
Mondo 20.01.2022
Neverovatna priča ruskog tenisera koji je u užem krugu favorita za titulu. Neverovatna priča ruskog tenisera koji je u užem krugu favorita za titulu. Aleksander Zverev je, očigledno, pokrenuo lavinu. Na Australijan openu je haos, a nemački teniser… »
Rubljov priznao, imao virus po ulasku u zemlju!
Sportske.net 20.01.2022
Andrej Rubljov je uspeo da se plasira u naredno kolo i u trećem će igrati protiv Marina Čilića. Nakon meča dao je jednu izjavu u kojoj je istakao da je po ulasku u Australiju bio pozitivan. "Mene lično sada ne testiraju jer sam tek preboleo korona… »
Rubljov: Došao sam pozitivan, ne testiraju me, možda bih i dalje bio…
N1 Info 20.01.2022
Ruski teniser Andrej Rubljov u drugom kolu Australijan Opena pobedio je Rikardasa Beraknisa maksimalnim rezultatom. Petog igrača sveta u narednoj rundi očekuje duel sa Marinom Čilićem, a posle trijumfa protiv Litvanca pričao je o oporavku od… »
Nov skandal: Rubljov priznao da je došao pozitivan u Melburn
Vesti online 20.01.2022
Ruski teniser Andrej Rubljov priznao je da je u Melburn doputovao pozitivan na koronavirus. Rubljov je u 2. kolu Australijan opena pobedio Rikardasa Berankisa 3:0. On je govoreći o testiranju na Australijan openu istakao da je ono proređeno i da on… »
Novi haos u Australiji: Ruski teniser priznao da je zaražen ušao u zemlju
Večernje novosti 20.01.2022
FOTO: AP/Tanjug Naime, Rus je istakao da je u Australiju stigao zaražen, kao i da se više ne testira na kovid. Trenutno šesti igrač sveta je neposredno pred početak prvog grend slema bio zaražen i bilo je neizvesno da li će nastupiti u Melburnu. -… »
"Ja sam došao zaražen u Melburn i niko me ne testira" Ruski teniser šokirao izjavom posle pobede na Australijan openu
Sportal blic 20.01.2022
Sve što je prethodilo bacilo je u senku događanja na prvom grend slemu. I sada svi pričaju više o virusu koroni i , a ne o dešavanjima na terenu. Đoković je deportovan iz Australije jer je zdrav bio pretnja po javno zdravlje, a iz Australije je… »
"Nikoga ne testiraju, mislim da ima još pozitivnih" Ljuti rival Novaka Đokovića otkrio kakav haos vlada u Australiji
Sportal blic 19.01.2022
ukazao je na nedostatak mera predostrožnosti na . Nemački teniser se pobedom nad Džonom Milmanom (3:0) plasirao u treće kolo grend slema u Melburnu, a nakon ovog meča on se osvrnuo na situaciju koja vlada na ovom takmičenju. Kako je Zverev istakao… »