Повезане вести

Изостала честитка од Јелене!? Душко прославио рођендан на овом месту у Војводини!

Изостала честитка од Јелене!? Душко прославио рођендан на овом месту у Војводини!

Свет & Скандал 20.01.2022
Домаћа јавност и даље бруји о односу и браку Јелене Карлеуше и Душка Тошића, будући да је певачица свог супруга пријавила да ју је наводно пљунуо, а потом и ошамарио у дому породичне куће на Дедињу, на најрадоснији православни… »
Венчавао сам се и разводио... Испливао снимак са прославе рођендана Душка Тошића, тамбураши му свирали на увце, орила се ова…

Венчавао сам се и разводио... Испливао снимак са прославе рођендана Душка Тошића, тамбураши му свирали на увце, орила се ова…

Курир 20.01.2022
Душко Тошић је прославио 37. рођендан. Он је окупио углавном мушко друштво у једном ресторану, а позвао је и музичаре који су му цело вече испуњавали музичке жеље. Рођенданска торта је била у облику фудбалеске лопте, а Душко је… »
Венчавао сам се и разводио: Испливао снимак са рођендана Душка Тошића, фудбалер запевао ову песму (ВИДЕО)

Венчавао сам се и разводио: Испливао снимак са рођендана Душка Тошића, фудбалер запевао ову песму (ВИДЕО)

Вечерње новости 20.01.2022
Фото Инстаграм принтсцреен/ зене_фудбалера Рођенданска торта је била у облику фудбалске лопте, а Душко је са њом у руци насмејано позирао. Сада је на друштвеној мрежи Инстаграм "испливао" видео снимак на ком је Душко седео за… »
Душко Тошић прославио 37. рођендан (ФОТО)

Душко Тошић прославио 37. рођендан (ФОТО)

Вести онлине 20.01.2022
Некадашњи фудбалер Душко Тошић већ данима је у центру пажње домаћих медија, због инцидента који се догодио током прославе Божића у породичном дому на Дедињу. Наводно, Тошић је супругу Јелену Карлеушу пљунуо и ошамарио, а… »
Карлеуша отпутовала, Душко Тошић направио журку: У родном граду славио са фудбалским асовима (фото)

Карлеуша отпутовала, Душко Тошић направио журку: У родном граду славио са фудбалским асовима (фото)

Мондо 20.01.2022
Овако је фудбалер прославио рођендан у Зрењанину. Било је и познатих фудбалера на његовој журци. Овако је фудбалер прославио рођендан у Зрењанину. Било је и познатих фудбалера на његовој журци. Познати српски фудбалер Душко… »
Душко тошић слави без Јелене: Фудбалер побегао из Београда и обележио рођендан (фото)

Душко тошић слави без Јелене: Фудбалер побегао из Београда и обележио рођендан (фото)

Вечерње новости 19.01.2022
Фото: Принтскрин Инстаграм/дускотосиц Наиме, Душко је током целог дана објављивао и делио са својим пратиоцима многобројне честитке које су стизале са свих страна, а нешто касније је поделио и фотографије и снимке са прославе… »

Вести дана »