Povezane vesti
"Nosi omađijanu narukvicu, pomazi je i dejan joj se vrati": Izneo šokantne tvrdnje o Dalili čim je izašao iz Zadruge!
Mondo 20.01.2022
Bane Đokić ispričao je šta je sve video dok je bio u Zadruzi. Bane Đokić ispričao je šta je sve video dok je bio u Zadruzi. Bivši učesnik Zadruge Bane Đokić koji je pre nekoliko dana izbačen iz rijalitija, progovorio je o dešavanjima u Beloj kući, kada… »
Dalila ima narukvicu na levoj ruci i mazi je da joj se dejan vrati! Učesnik čim je izašao napolje saznao sve! Ispričao šok…
Kurir 20.01.2022
Izbačeni rijaliti učesnik Bane Đokić progovorio je o svom učešću u rijalitiju. Bane je odmah odgovorio na pitanje šta bi promenio da se sada vrati u " Zadrugu 5". - Odnos sa Dalilom... Mnogo me nervira, tamo kada sam bio, bilo mi je žao, ali nisam mogao… »
Vesti dana »

Ponovo blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
RTS pre 47 minutajoš 26 povezanih

Trupe 10 evropskih zemalja se spremaju za Ukrajinu! Otkriveno gde će vojnici biti raspoređeni, ovo je Putinova crvena linija: Tramp oduvao predlog EU
Blic pre 12 minutajoš 38 povezanih

Vučević pozvao građane na okupljanje širom Srbije: Ne želimo sukobe već da vratimo otete institucije
OK radio pre 26 minutajoš 13 povezanih

Đilas (SSP): Brnabić da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak
Beta pre 17 minutajoš 8 povezanih