Povezane vesti
"Nosi omađijanu narukvicu, pomazi je i dejan joj se vrati": Izneo šokantne tvrdnje o Dalili čim je izašao iz Zadruge!
Mondo 20.01.2022
Bane Đokić ispričao je šta je sve video dok je bio u Zadruzi. Bane Đokić ispričao je šta je sve video dok je bio u Zadruzi. Bivši učesnik Zadruge Bane Đokić koji je pre nekoliko dana izbačen iz rijalitija, progovorio je o dešavanjima u Beloj… »
Dalila ima narukvicu na levoj ruci i mazi je da joj se dejan vrati! Učesnik čim je izašao napolje saznao sve! Ispričao šok…
Kurir 20.01.2022
Izbačeni rijaliti učesnik Bane Đokić progovorio je o svom učešću u rijalitiju. Bane je odmah odgovorio na pitanje šta bi promenio da se sada vrati u " Zadrugu 5". - Odnos sa Dalilom... Mnogo me nervira, tamo kada sam bio, bilo mi je žao, ali… »
Vesti dana »

Vučić: Boriću se još jače i više da nasilje u Srbiji nikad ne pobedi
RTV pre 37 minutajoš 12 povezanih

Čisti se Novakov put do 100. Titule: Gofan šokirao Alkaraza i izbacio ga sa turnira!
Hot sport pre 1 satjoš 12 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: SAD menjaju uslove sporazuma o mineralima sa Kijevom; Evropa priprema zaplenu 200 milijardi dolara Rusima
RTV pre 2 satajoš 9 povezanih

(Foto): Demonstranti prskali, psovali i gađali jajima gradonačelnika Niša: Policija ogradila park na niškom keju
Blic pre 11 satijoš 7 povezanih