Povezane vesti
Otvorena izložba „Velikanke srpske kulture“ u Domu Jevrema Grujića
RTS 20.01.2022
Potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković otvorila je izložbu „Velikanke srpske kulture“ u Domu Jevrema Grujića i istakla da vrednost izložbe nije samo u njenoj postavci, već i u tome što su u njenoj realizaciji… »
Velikanke srpske kulture: Ko su bile velike žene koje su živele i stvarale bolju Srbiju, a danas su gotovo zaboravljene
Kurir 20.01.2022
U Domu Jevrema Grujića, posle malog odlaganja, Maja Gojković je danas otvorila izložbu "Velikanke srpske kulture", na kojoj su predstavljene slavne žene srpske istorije koje su svojim delima, hrabrošću i doprinosom ponajviše u srpskoj kulturi… »
Revolucionarke koje su se hrabro borile sa patrijarhatom
Nova 20.01.2022
"Žena danas mora pratiti život naroda, čovečanstva, pratiti razvitak društvenih pitanja, literaturu, umetnost i politiku. Mi nismo nove žene, kako nas zovu, nismo ni stare. Mi stojimo na raskršću, zamišljene, gledajući svuda unaokolo, ne bi li… »
„Velikanke srpske kulture“ u Domu Jevrema Grujića u Beogradu
Dnevnik 20.01.2022
BEOGRAD: U Domu Jevrema Grujića u Beogradu, u Svetogorskoj 17 u Beogradu, danas je otvorena izložba „Velikanke srpske kulture“ na kojoj će biti predstavljene slavne žene naše istorije koje su svojim delima, hrabrošću i doprinosom srpskoj… »
Izložba „Velikanke srpske kulture“ u Domu Jevrema Grujića
Danas 19.01.2022
U Domu Jevrema Grujića sutras bi, posle malog odlaganja, trebalo da bude otvorena izložba „Velikanke srpske kulture“, na kojoj će biti predstavljene slavne žene srpske istorije koje su svojim delima, hrabrošću i doprinosom ponajviše u srpskoj… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 7 satijoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 9 satijoš 4 povezane
Netanjahu ovlastio zvaničnike Izraela da s Hamasom nastave pregovore o taocima
Danas pre 8 satijoš 2 povezane