Povezane vesti
Brnabić: Čast mi je što sam se našla u serijalu Junaci doba zlog
N1 Info 20.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da joj je čast što se našla u dokumentarnom serijalu "Junaci doba zlog", emitovanom na televiziji N1, a koji na kritičan način prikazuje vodeće ličnosti aktuelne vlasti. Ona je kazala da je ponosna na „svaki… »
Brnabić: Čast mi je što sam se našla u serijalu Junaci doba zlog
Nova 20.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da joj je čast što se našla u dokumentarnom serijalu "Junaci doba zlog", emitovanom na televiziji N1, a koji na kritičan način prikazuje vodeće ličnosti aktuelne vlasti. Ona je kazala da je ponosna na „svaki… »
Brnabić: Ponosna što sam uz Vučića
Dnevnik 20.01.2022
BEOGRAD: Premijerka Ana Brnabić reagovala je danas na Tviteru, nakon što je na televizji N1 emitovana emisija iz serijala "Junaci doba zlog", o predsednici vlade, u čijem jednom delu se povlači paralela kojom se aludira da se premijerka Srbije ponaša… »
Oglasila se premijerka Brnabić o filmu na N1: Uvek ću biti ponosna što sam bila uz Vučića i na ono što smo zajedno…
Kurir 20.01.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić postavila je na Tviteru status a povodom filma koji je objavljen na N1 pod naslovom "Junaci doba zlog". УВЕК ћу бити поносна што сам била уз @avucic и на оно што смо заједно… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 2 satajoš 31 povezana

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 1 satjoš 55 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 5 satijoš 27 povezanih