Повезане вести
Брнабић: Част ми је што сам се нашла у серијалу Јунаци доба злог
Н1 Инфо 20.01.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да јој је част што се нашла у документарном серијалу "Јунаци доба злог", емитованом на телевизији Н1, а који на критичан начин приказује водеће личности актуелне власти. Она је казала да је… »
Брнабић: Част ми је што сам се нашла у серијалу Јунаци доба злог
Нова 20.01.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да јој је част што се нашла у документарном серијалу "Јунаци доба злог", емитованом на телевизији Н1, а који на критичан начин приказује водеће личности актуелне власти. Она је казала да је… »
Брнабић: Поносна што сам уз Вучића
Дневник 20.01.2022
БЕОГРАД: Премијерка Ана Брнабић реаговала је данас на Твитеру, након што је на телевизји Н1 емитована емисија из серијала "Јунаци доба злог", о председници владе, у чијем једном делу се повлачи паралела којом се алудира да се… »
Огласила се премијерка Брнабић о филму на Н1: Увек ћу бити поносна што сам била уз Вучића и на оно што смо заједно урадили…
Курир 20.01.2022
Премијерка Србије Ана Брнабић поставила је на Твитеру статус а поводом филма који је објављен на Н1 под насловом "Јунаци доба злог". УВЕК ћу бити поносна што сам била уз @авуциц и на оно што смо заједно урадили – путеве… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Почела "Задруга: - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију, а ту је и тинејџерка из Италије (видео)
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане

Александра Бабејић прети снимком Мини Врбашки, поменула је и Кристину: "Кристијан ми је скренуо пажњу..."
Телеграф пре 3 сатајош 3 повезане