Povezane vesti
Brnabić: Čast mi je što sam se našla u serijalu Junaci doba zlog
N1 Info 20.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da joj je čast što se našla u dokumentarnom serijalu "Junaci doba zlog", emitovanom na televiziji N1, a koji na kritičan način prikazuje vodeće ličnosti aktuelne vlasti. Ona je kazala da je ponosna na „svaki sekund“… »
Brnabić: Čast mi je što sam se našla u serijalu Junaci doba zlog
Nova 20.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da joj je čast što se našla u dokumentarnom serijalu "Junaci doba zlog", emitovanom na televiziji N1, a koji na kritičan način prikazuje vodeće ličnosti aktuelne vlasti. Ona je kazala da je ponosna na „svaki sekund“… »
Brnabić: Ponosna što sam uz Vučića
Dnevnik 20.01.2022
BEOGRAD: Premijerka Ana Brnabić reagovala je danas na Tviteru, nakon što je na televizji N1 emitovana emisija iz serijala "Junaci doba zlog", o predsednici vlade, u čijem jednom delu se povlači paralela kojom se aludira da se premijerka Srbije ponaša kao… »
Oglasila se premijerka Brnabić o filmu na N1: Uvek ću biti ponosna što sam bila uz Vučića i na ono što smo zajedno uradili…
Kurir 20.01.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić postavila je na Tviteru status a povodom filma koji je objavljen na N1 pod naslovom "Junaci doba zlog". УВЕК ћу бити поносна што сам била уз @avucic и на оно што смо заједно урадили – путеве, еУправу, радна места, школе… »
Vesti dana »
Niš pod vodom! Kiša pretvorila ulice u reke i jezera, a neće stati do subote: Evo kada se očekuje pravi potop (foto/video)
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana
Počinje suđenje za tragediju u diskoteci u Kočanima: Među optuženima za stradanje 63 osobe - vlasnik objekta, gradonačelnik, nekoliko ministara...
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio zakon o objavi dokumenata iz istrage o Epstinu
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
Tramp srdačno primio u Vašingtonu saudijskog predstolonaslednika Mohameda bin Salmana
Danas pre 5 satijoš 1 povezana