Повезане вести

Министарка Турковић: Грађани БиХ добро живе, али су размажени

Министарка Турковић: Грађани БиХ добро живе, али су размажени

Политика 20.01.2022
САРАЈЕВО - Министарка спољних послова Босне и Херцеговине Бисера Турковић изјавила је да грађани те земље имају веома добар живот и да је економска ситуација у земљи добра, али да су грађани размажени. „Сви ми имамо јако добар… »
Министарка изнервирала грађане: “Размажени сте! Имате шта да једете”

Министарка изнервирала грађане: “Размажени сте! Имате шта да једете”

Вести онлине 20.01.2022
Министарка спољних послова БиХ Бисера Турковић коментарисала је материјално стање грађана те земље, по чему се може закључити да им “тече мед и млеко”. Турковић је гостовала у програму телевизије Хајат где је говорила о… »
Турковић: Грађани БиХ имају веома добар живот, али су размажени

Турковић: Грађани БиХ имају веома добар живот, али су размажени

Данас 20.01.2022
Министарка спољних послова Босне и Херцеговине Бисера Турковић изјавила је да грађани те земље имају веома добар живот и да је економска ситуација у земљи добра, али да су грађани размажени. „Сви ми имамо јако добар живот… »
Турковић: Сви ми у БиХ имамо јако добар живот, али смо размажени

Турковић: Сви ми у БиХ имамо јако добар живот, али смо размажени

Н1 Инфо 20.01.2022
Министарка спољних послова Босне и Херцеговине Бисера Турковић изјавила је да грађани те земље имају веома добар живот и да је економска ситуација у земљи добра, али да су грађани размажени. „Сви ми имамо јако добар живот… »
Турковићева назвала грађане размаженима: Сви ми имамо јако добар живот

Турковићева назвала грађане размаженима: Сви ми имамо јако добар живот

Курир 20.01.2022
Министарка спољних послова БиХ Бисера Турковић "анализирала" је економску ситуацију у БиХ и живот грађана. Из њене "анализе" закључује се да грађани живе јако добро, али да су размажени, како их је и сама назвала. Каже -… »

Вести дана »