Povezane vesti
“Došla sam u Sarajevo da prenesem Bajdenovu poruku”
Vesti online 20.01.2022
Šefica Američke agencije za međunarodni razvoj Samanta Pauer doputovala je u Sarajevo, poručivši da je došla u BiH da prenese poruku predsednika SAD Džozefa Bajdena. – Važno mi je da prenesem poruku predsednika Bajdena, a to je da su Sjedinjene Američke… »
Power: Povlačenje iz državnih institucija prijeti stabilnosti postignutoj od Dejtona
Al Jazeera 20.01.2022
Administratorica Američke agencije za međunarodni razvoj Samantha Power izjavila je tokom posjete Sarajevu da najave o povlačenju iz institucija BiH na državnom nivou ugrožavaju stabilnost postignutu potpisivanjem Dejtonskog mirovnog sporazuma. Power će… »
Power: SAD će djelovati protiv onih koji dovode do destabilizacije BiH
Al Jazeera 20.01.2022
Nećemo oklijevati da djelujemo protiv onih koji su korumpirani, koji dovode do podjela i destabilizacije, a na račun građana u ovoj zemlji, poručila je u Sarajevu administratorica USAID-a. Administratorica Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID)… »
Samanta Pauer u BiH: Došla sam da prenesem Bajdenovu poruku
Sputnik 20.01.2022
Šefica Američke agencije za međunarodni razvoj Samanta Pauer doputovala je u Sarajevo, poručivši da je došla u BiH da prenese poruku predsednika SAD Džozefa Bajdena. „Važno mi je da prenesem poruku predsednika Bajdena, a to je da su Sjedinjene Američke… »
Samanta Pauer u Sarajevu: Došla sam u BiH preneti Bajdenovu poruku, sutra sastanak s članovima Predsedništva
Blic 20.01.2022
Administratorka američke Agencije za međunarodni razvoj USAID Samanta Pauer sastaće se sutra u Sarajevu sa članovima Predsedništva BiH, kojima će preneti poruku predsednika SAD Džozefa Bajdena, da SAD stoje uz narod BiH. - Sastaću se s njima da bismo… »
Power: Veoma opasno potpaljivanje vatre podjela u BiH
Slobodna Evropa 20.01.2022
Potpaljivanje vatre podjela veoma je opasno u Bosni i Hercegovini (BiH) i svi trebaju shvatiti da to neće otvoriti ekonomske prilike, koje građani ove zemlje očekuju. Izjavila je to 20. januara u Sarajevu administratorica Američke agencije za međunarodni… »
Vesti dana »
Ursula fon der Lajen osudila veličanje Mladića u Srbiji, poručila da proširenje ostaje zasnovano na zaslugama
Savremena politika pre 40 minutajoš 44 povezane
Ovo su kandidati iz Kragujevca na Studentskoj listi „Studenti pobeđuju“
Serbian News Media pre 36 minutajoš 39 povezanih
Amerikanci priznali: Vojne baze su razorene; "Samo gledamo kako ih Iranci uništavaju" VIDEO
B92 pre 2 satajoš 21 povezana
Osuđeni lideri tzv. OVK u Hagu za ratne zločine: Tačiju i Krasnićiju po 25 godina zatvora, Veselji dobio 18, a Seljimi 13
Nova pre 30 minutajoš 83 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Beta pre 3 satajoš 23 povezane