Повезане вести

“Дошла сам у Сарајево да пренесем Бајденову поруку”

“Дошла сам у Сарајево да пренесем Бајденову поруку”

Вести онлине 20.01.2022
Шефица Америчке агенције за међународни развој Саманта Пауер допутовала је у Сарајево, поручивши да је дошла у БиХ да пренесе поруку председника САД Џозефа Бајдена. – Важно ми је да пренесем поруку председника Бајдена, а то је… »
Повер: Повлачење из државних институција пријети стабилности постигнутој од Дејтона

Повер: Повлачење из државних институција пријети стабилности постигнутој од Дејтона

Ал Јазеера 20.01.2022
Администраторица Америчке агенције за међународни развој Самантха Повер изјавила је током посјете Сарајеву да најаве о повлачењу из институција БиХ на државном нивоу угрожавају стабилност постигнуту потписивањем Дејтонског… »
Повер: САД ће дјеловати против оних који доводе до дестабилизације БиХ

Повер: САД ће дјеловати против оних који доводе до дестабилизације БиХ

Ал Јазеера 20.01.2022
Нећемо оклијевати да дјелујемо против оних који су корумпирани, који доводе до подјела и дестабилизације, а на рачун грађана у овој земљи, поручила је у Сарајеву администраторица УСАИД-а. Администраторица Америчке агенције за… »
Саманта Пауер у БиХ: Дошла сам да пренесем Бајденову поруку

Саманта Пауер у БиХ: Дошла сам да пренесем Бајденову поруку

Спутник 20.01.2022
Шефица Америчке агенције за међународни развој Саманта Пауер допутовала је у Сарајево, поручивши да је дошла у БиХ да пренесе поруку председника САД Џозефа Бајдена. „Важно ми је да пренесем поруку председника Бајдена, а то је да… »
Саманта Пауер у Сарајеву: Дошла сам у БиХ пренети Бајденову поруку, сутра састанак с члановима Председништва

Саманта Пауер у Сарајеву: Дошла сам у БиХ пренети Бајденову поруку, сутра састанак с члановима Председништва

Блиц 20.01.2022
Администраторка америчке Агенције за међународни развој УСАИД Саманта Пауер састаће се сутра у Сарајеву са члановима Председништва БиХ, којима ће пренети поруку председника САД Џозефа Бајдена, да САД стоје уз народ БиХ. -… »
Повер: Веома опасно потпаљивање ватре подјела у БиХ

Повер: Веома опасно потпаљивање ватре подјела у БиХ

Слободна Европа 20.01.2022
Потпаљивање ватре подјела веома је опасно у Босни и Херцеговини (БиХ) и сви требају схватити да то неће отворити економске прилике, које грађани ове земље очекују. Изјавила је то 20. јануара у Сарајеву администраторица… »

Вести дана »