Povezane vesti

Kalinić o povratku u Zvezdu: "Novac me nije interesovao, odlučile su poruke 'Come to Red star bro!'''

Kalinić o povratku u Zvezdu: "Novac me nije interesovao, odlučile su poruke 'Come to Red star bro!'''

Sportske.net 20.01.2022
Najbolji košarkaš Crvene zvezde u ovoj sezoni Nikola Kalinić govorio je za klupski sajt o svom letošnjem povratku na Mali Kalemengdan. Bila je to prava letnja "bomba" Nebojše Čovića i Dejana Radonjića. Kalinić se posle višegodišnjeg rada u… »
Kalinić iskreno o povratku u Zvezdu: Odlučila su dva poziva (VIDEO)

Kalinić iskreno o povratku u Zvezdu: Odlučila su dva poziva (VIDEO)

Vesti online 20.01.2022
Povratak Nikole Kalinića u srpsku košarku, u Zvezdu, u momentu kada ga je tražilo “pola Evrope” je moguće jedan od najzvučnijih košarkaških momenata protekle godine, i taj potez doneo je dobro svima: i Zvezdi, i navijačima, naravno i samom… »
Nikola kalinić se vratio posle 2 telefonska poziva: Čim je došao, poslao je i mejl Zvezdi - nema veze s košarkom

Nikola kalinić se vratio posle 2 telefonska poziva: Čim je došao, poslao je i mejl Zvezdi - nema veze s košarkom

Mondo 20.01.2022
U interesantnom intervjuu za klupski sajt, lider Crvene zvezde otkrio je detalje povratka, ali i svog hobija, zbog kojeg ga možete videti u Novom Sadu sa penzionerima. U interesantnom intervjuu za klupski sajt, lider Crvene zvezde otkrio je detalje… »
Tajna zvezdinog asa: Nikola Kalinić krišom izlazi da igra šah sa penzionerima

Tajna zvezdinog asa: Nikola Kalinić krišom izlazi da igra šah sa penzionerima

Večernje novosti 20.01.2022
Foto: Instagram printskrin/nikola_kalina - Odlučile su poruke ’’Come to Red Star, bro’’, šalim se. Doživeo sam neke spoznaje ili kako bih to mogao nazvati... Imao sam neka razmišljanja u vremenu korone i karantina, na stranu što sam se… »

Vesti dana »