Povezane vesti
Rekao je da sam paranoična, bila sam glupa! Ovaj detalj bi svima promakao, a zbog njega je shvatila da je verenik vara!
Mondo 20.01.2022
Samo jedna sitna promena bila je dovoljna da jedna žena otkrije da je verenik vara. Samo jedna sitna promena bila je dovoljna da jedna žena otkrije da je verenik vara. "Jedne večeri bilo je sve drugačije", rečenica je kojom je svoju priču započela… »
Rekao je da sam paranoična, ali znala sam da me vara: Odala ga je jedna sitnica, trebalo je odmah da shvatim i izbacim ga…
Kurir 20.01.2022
Korisnica TikToka objavila je video u kom je ispričala kako je odmah znala da je verenik vara nakon što je on promenio jednu suptilnu stvar. "Trenutak kada sam trebala znati da me moj bivši verenik vara bio je trenutak kada me počeo ljubiti… »
Vesti dana »

Nakon 14 dana gotova blokada RTS-a: Studenti u blokadi objavili da im je ispunjen zahtev
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih

Kolaps, dugi redovi i otkazivanje letova: Masovni nestanak struje širom Španije i Portugala
BBC News pre 2 sata

Ministar pravde osudio incident ispred dif u Novom Sadu: Srbija pred sudom u Strazburu ako se ne omogući rad Fakulteta sporta
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Pokret "Bravo" saopštio da je novosadski aktivista Brajan Brković priveden
Blic pre 3 satajoš 2 povezane