Povezane vesti
Rekao je da sam paranoična, bila sam glupa! Ovaj detalj bi svima promakao, a zbog njega je shvatila da je verenik vara!
Mondo 20.01.2022
Samo jedna sitna promena bila je dovoljna da jedna žena otkrije da je verenik vara. Samo jedna sitna promena bila je dovoljna da jedna žena otkrije da je verenik vara. "Jedne večeri bilo je sve drugačije", rečenica je kojom je svoju priču započela jedna… »
Rekao je da sam paranoična, ali znala sam da me vara: Odala ga je jedna sitnica, trebalo je odmah da shvatim i izbacim ga…
Kurir 20.01.2022
Korisnica TikToka objavila je video u kom je ispričala kako je odmah znala da je verenik vara nakon što je on promenio jednu suptilnu stvar. "Trenutak kada sam trebala znati da me moj bivši verenik vara bio je trenutak kada me počeo ljubiti drugačije… »
Vesti dana »
Narodna banka Srbije održava stabilnost deviznog tržišta uprkos fluktuacijama kursa dinara
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 31 povezana
Popović: Nema ničeg opasnijeg od odbijanja policije da postupi po nalogu tužioca - kraj privida pravne države
N1 Info pre 14 minutajoš 20 povezanih
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: rok za rešenje i pregovori o prodaji udela
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih
Vapaj Milojevića iz Graca: „Ne zabijam glavu u pesak – ovo mi se prvi put dešava“
Sputnik pre 34 minutajoš 56 povezanih