Povezane vesti
Dejan bacio sve karte na sto i progovorio o životu u Bosni: Spomenuo Dalilinu i njegovu kuću, pa priznao da se raspada! (video)…
Kurir 20.01.2022
Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su već neko vreme u pušionici. On je započeo temu o njenim poslovnima pre Zadruge i etiketi koju nosi već duže vreme, a je odmah prebacila temu i počela da ga rešeta pitanjima. - Ne, meni bilo top, i kada je videla… »
Dalila me maltretira, daj Bože da me ostavi na miru! Rat bivših supružnika ne prestaje, Lepi Mića predložio javno suočavanje!…
Kurir 20.01.2022
Prvo pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dalili Dragojević. - Zašto već jednom ne pustiš Dejana na miru? Vaš odnos mu ništa ne donosi dobro - Pustila sam ga, evo, od sinoć - rekla je Dalila. - Videćemo, ne bih rekao… »
Vesti dana »
Medvedev Zelenskog nazvao "smrdljivim kijevskim gadom", pa uputio još jednu u nizu pretnji: "Moraće da se skriva do kraja svog bezvrednog života"
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Jutro vedro i hladno, tokom dana prolazno naoblačenje uz kratkotrajni sneg
RTV pre 6 minutajoš 2 povezane
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Još jedna država digla bodljikavi zid na granici s Rusijom Nova "gvozdena zavesa" na istoku EU: "Štiti od napada"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Napali smo celu oblast" Tramp objavio novi udar SAD na ovu zemlju: "Došlo je do velike eksplozije"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana