Povezane vesti
Dejan bacio sve karte na sto i progovorio o životu u Bosni: Spomenuo Dalilinu i njegovu kuću, pa priznao da se raspada…
Kurir 20.01.2022
Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su već neko vreme u pušionici. On je započeo temu o njenim poslovnima pre Zadruge i etiketi koju nosi već duže vreme, a je odmah prebacila temu i počela da ga rešeta pitanjima. - Ne, meni bilo top, i kada je… »
Dalila me maltretira, daj Bože da me ostavi na miru! Rat bivših supružnika ne prestaje, Lepi Mića predložio javno…
Kurir 20.01.2022
Prvo pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dalili Dragojević. - Zašto već jednom ne pustiš Dejana na miru? Vaš odnos mu ništa ne donosi dobro - Pustila sam ga, evo, od sinoć - rekla je Dalila. - Videćemo, ne… »
Vesti dana »

Studenti FDU objavili da je kraj blokade RTS: Ispred zgrade i dalje okupljeni građani, Takovska blokirana, studenti se pakuju (foto/video)
Blic pre 22 minutajoš 54 povezane

Studenti u blokadi Univerziteta u Kragujevcu pozivaju na večerašnji protest
Glas Šumadije pre 5 satijoš 10 povezanih

Studenti maratonci večeras stižu u Grac, podrška studentima u Novom Sadu u više gradova
RTS pre 22 minutajoš 23 povezane

(BLOG) Kraj blokade RTS, raspisan novi konkurs za izbor članova Saveta REM-a – policija tukla studente u Novom Sadu
N1 Info pre 47 minutajoš 8 povezanih

Policija ispred DIF-a bacila na zemlju profesorku Filozofskog fakulteta, povređeno više osoba
Pravo u centar pre 3 satajoš 85 povezanih