Povezane vesti
Dejan bacio sve karte na sto i progovorio o životu u Bosni: Spomenuo Dalilinu i njegovu kuću, pa priznao da se raspada! (video)…
Kurir 20.01.2022
Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su već neko vreme u pušionici. On je započeo temu o njenim poslovnima pre Zadruge i etiketi koju nosi već duže vreme, a je odmah prebacila temu i počela da ga rešeta pitanjima. - Ne, meni bilo top, i kada je videla… »
Dalila me maltretira, daj Bože da me ostavi na miru! Rat bivših supružnika ne prestaje, Lepi Mića predložio javno suočavanje!…
Kurir 20.01.2022
Prvo pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dalili Dragojević. - Zašto već jednom ne pustiš Dejana na miru? Vaš odnos mu ništa ne donosi dobro - Pustila sam ga, evo, od sinoć - rekla je Dalila. - Videćemo, ne bih rekao… »
Vesti dana »

Uhapšene dve osobe osumnjičene da su kamenicama razbile staklo na prostorijama SNS u Cvijićevoj ulici
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Američki razarači stižu u vode kod Venecule koja mobiliše četiri i po miliona dobrovoljaca
Danas pre 10 minutajoš 1 povezana

"Neophodna koordinacija svih službi bezbednosti": Direktor policije o sednici Saveta za nacionalnu bezbednost: Ovo je bila jedna od glavnih tema
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp ne znajući da je mikrofon uključen: Putin želi dogovor zbog mene koliko god to ludo zvučalo
Danas pre 2 satajoš 2 povezane