Повезане вести
„Ми се њих не плашимо“: Хоц́е ли Рио Тинто да тужи Србију?
Спутник 20.01.2022
Премијерка Ана Брнабиц́ поручила је вечерас поводом одлуке коју је донела влада, да се Влада Србије не плаши Рио Тинта и да је влада донела коначну одлуку - да стави тачку на пројекат Јадар. "Ми се Рио Тинта не плашимо, ми смо… »
Брнабић о евентуалној тужби Рио Тинто: Не плашимо се, нека раде шта мисле да је најбоље
Радио сто плус 20.01.2022
Она је на ванредној конференцији за новинаре рекла да је одлука владе коначна и да не би улазила у то да ли ће Рио Тинто тужити Србију или не. „Покушали смо на отворен и транспарентан начин урадимо шта је најбоље за наше… »
Да ли ће Рио тинто тужити Србију? Премијерка Брнабић одговорила на питање које све интересује
Србија данас 20.01.2022
У обраћању јавности после седнице Владе, на којој је договорено да се раскину уговори са "Рио Тинтом", премијерка Ана Брнабић је коментрисала да ли постоји могућност да ова компанија тужи Србију. - Ми се Рио Тинта не плашимо, а… »
Да ли ће Рио Тинто да тужи Србију? "Не плашимо се, ово је наша коначна одлука"
Телеграф 20.01.2022
"Не плашимо се Рио Тинта", навела је премијерка. - Што се тиче забриности Рио Тинта, волела бих да су били забринутији и раније... Да су разговарали са грађанима и објаснили шта је пројекат. Нажалост, то није урађено - рекла је… »
Вести дана »
„Не смеш ни да шеташ јер ћемо да те убијемо“ – Вучић чуо непостојеће претње опозиције пред долазак у Ниш, који углавном заобилази
Југмедиа пре 5 минутајош 18 повезаних
(Видео) Опсадно стање у Москви, све се тресе од експлозија! Највећи напад на Русију од почетка рата: Аеродроми блокирани, ваздушни простор затворен, објављени апокалиптични снимци
Блиц пре 1 сатјош 21 повезана
Вембањама се враћа на паркет! Могао би да заигра у завршници НБА купа!
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних
Преврнуо се чамац на Сави код Славонског Брода у Хрватској: Има страдалих, више особа спасено
Еуроневс пре 45 минутајош 18 повезаних