Повезане вести

„Ми се њих не плашимо“: Хоц́е ли Рио Тинто да тужи Србију?

„Ми се њих не плашимо“: Хоц́е ли Рио Тинто да тужи Србију?

Спутник 20.01.2022
Премијерка Ана Брнабиц́ поручила је вечерас поводом одлуке коју је донела влада, да се Влада Србије не плаши Рио Тинта и да је влада донела коначну одлуку - да стави тачку на пројекат Јадар. "Ми се Рио Тинта не плашимо, ми смо… »
Брнабић о евентуалној тужби Рио Тинто: Не плашимо се, нека раде шта мисле да је најбоље

Брнабић о евентуалној тужби Рио Тинто: Не плашимо се, нека раде шта мисле да је најбоље

Радио сто плус 20.01.2022
Она је на ванредној конференцији за новинаре рекла да је одлука владе коначна и да не би улазила у то да ли ће Рио Тинто тужити Србију или не. „Покушали смо на отворен и транспарентан начин урадимо шта је најбоље за наше… »
Да ли ће Рио тинто тужити Србију? Премијерка Брнабић одговорила на питање које све интересује

Да ли ће Рио тинто тужити Србију? Премијерка Брнабић одговорила на питање које све интересује

Србија данас 20.01.2022
У обраћању јавности после седнице Владе, на којој је договорено да се раскину уговори са "Рио Тинтом", премијерка Ана Брнабић је коментрисала да ли постоји могућност да ова компанија тужи Србију. - Ми се Рио Тинта не плашимо, а… »
Да ли ће Рио Тинто да тужи Србију? "Не плашимо се, ово је наша коначна одлука"

Да ли ће Рио Тинто да тужи Србију? "Не плашимо се, ово је наша коначна одлука"

Телеграф 20.01.2022
"Не плашимо се Рио Тинта", навела је премијерка. - Што се тиче забриности Рио Тинта, волела бих да су били забринутији и раније... Да су разговарали са грађанима и објаснили шта је пројекат. Нажалост, то није урађено - рекла је… »

Вести дана »