Povezane vesti
„Mi se njih ne plašimo“: Hoće li Rio Tinto da tuži Srbiju?
Sputnik 20.01.2022
Premijerka Ana Brnabić poručila je večeras povodom odluke koju je donela vlada, da se Vlada Srbije ne plaši Rio Tinta i da je vlada donela konačnu odluku - da stavi tačku na projekat Jadar. "Mi se Rio Tinta ne plašimo, mi smo ovde zbog našeg… »
Brnabić o eventualnoj tužbi Rio Tinto: Ne plašimo se, neka rade šta misle da je najbolje
Radio sto plus 20.01.2022
Ona je na vanrednoj konferenciji za novinare rekla da je odluka vlade konačna i da ne bi ulazila u to da li će Rio Tinto tužiti Srbiju ili ne. „Pokušali smo na otvoren i transparentan način uradimo šta je najbolje za naše gradjane. Mi se… »
Da li će Rio tinto tužiti Srbiju? Premijerka Brnabić odgovorila na pitanje koje sve interesuje
Srbija danas 20.01.2022
U obraćanju javnosti posle sednice Vlade, na kojoj je dogovoreno da se raskinu ugovori sa "Rio Tintom", premijerka Ana Brnabić je komentrisala da li postoji mogućnost da ova kompanija tuži Srbiju. - Mi se Rio Tinta ne plašimo, a oni neka rade ono… »
Da li će Rio Tinto da tuži Srbiju? "Ne plašimo se, ovo je naša konačna odluka"
Telegraf 20.01.2022
"Ne plašimo se Rio Tinta", navela je premijerka. - Što se tiče zabrinosti Rio Tinta, volela bih da su bili zabrinutiji i ranije... Da su razgovarali sa građanima i objasnili šta je projekat. Nažalost, to nije urađeno - rekla je premijerka povodom… »
Vesti dana »

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane

Protesti ispred opština Čukarica i Rakovica, novosadski studenti najavili šetnju do Tužilaštva i BIA
NIN pre 1 satjoš 6 povezanih

"Duboko žalim zbog odluke SAD" Fon der Lajen: Carine su loše za preduzeća i potrošače Amerike i EU!
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih

"Jadar" kao mogući strateški projekat EU: Koje benefite nudi Evropa, a šta (ne) žele građani Srbije
Insajder pre 3 satajoš 3 povezane