Povezane vesti
Dejan priznao sve o životu u Bosni: Spomenuo i kuću koju je gradio sa Dalilom pa otkrio dalje planove! Slomljen potpuno
Mondo 21.01.2022
Dejan Dragojević izneo je detalje o životu u Bosni, ali i razlog zbog čega je sam sebe povredio pred kamerama rijalitija Zadruga. Dejan Dragojević izneo je detalje o životu u Bosni, ali i razlog zbog čega je sam sebe povredio pred kamerama… »
Dejan nikad iskrenije o životu u Bosni: Bacio sve karte na sto, spomenuo kuću, pa se slomio
Blic 20.01.2022
Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su već neko vreme u pušionici. On je započeo temu o njenim poslovnima pre Zadruge i etiketi koju nosi već duže vreme, a je odmah prebacila temu i počela da ga rešeta pitanjima. - Ne, meni bilo top, i kada je… »
Preokret! Dejan dao blagoslov Dalili i Caru: Voleo bi da njih dvoje budu zajedno, a evo zbog čega
Blic 20.01.2022
Dejan Dragojević pričao je sa Aleksandrom Nikolić o Dalili i Filipu Caru. - Šta mi se sve desilo j**ote - rekao je Dejan. - Roman da napišeš. Ja vidim malo pre da oni nešto govore i ne znam kako ne skočiš - posavetovala ga je Aleks. - Ma, ne mogu… »
Vesti dana »

Infarkt završnica predsedničkih izbora u Poljskoj: Pobednik konzervativac Navrocki
BBC News pre 37 minutajoš 26 povezanih

Počinje prvi letnji toplotni talas u Srbiji: Temperature do 36 stepeni
Insajder pre 12 minutajoš 18 povezanih

Pokušao da spali ljude na demonstracijama u Americi u znak podrške izraelskim taocima u Gazi
BBC News pre 7 minutajoš 19 povezanih

Moskva dobila nacrt memoranduma o rešavanju ukrajinskog pitanja od Kijeva
Sputnik pre 27 minutajoš 18 povezanih