Povezane vesti
Dejan priznao sve o životu u Bosni: Spomenuo i kuću koju je gradio sa Dalilom pa otkrio dalje planove! Slomljen potpuno
Mondo 21.01.2022
Dejan Dragojević izneo je detalje o životu u Bosni, ali i razlog zbog čega je sam sebe povredio pred kamerama rijalitija Zadruga. Dejan Dragojević izneo je detalje o životu u Bosni, ali i razlog zbog čega je sam sebe povredio pred kamerama rijalitija… »
Dejan nikad iskrenije o životu u Bosni: Bacio sve karte na sto, spomenuo kuću, pa se slomio
Blic 20.01.2022
Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su već neko vreme u pušionici. On je započeo temu o njenim poslovnima pre Zadruge i etiketi koju nosi već duže vreme, a je odmah prebacila temu i počela da ga rešeta pitanjima. - Ne, meni bilo top, i kada je videla… »
Preokret! Dejan dao blagoslov Dalili i Caru: Voleo bi da njih dvoje budu zajedno, a evo zbog čega
Blic 20.01.2022
Dejan Dragojević pričao je sa Aleksandrom Nikolić o Dalili i Filipu Caru. - Šta mi se sve desilo j**ote - rekao je Dejan. - Roman da napišeš. Ja vidim malo pre da oni nešto govore i ne znam kako ne skočiš - posavetovala ga je Aleks. - Ma, ne mogu da… »
Vesti dana »
Srbija danas pod uticajem toplog vremena: Temperature do 33 stepena, narednih dana i do 37°C
Glas Zaječara pre 45 minutajoš 27 povezanih
Dva živa zarobljena radnika spasena iz tunela devet dana nakon poplava u Nepalu
Euronews pre 15 minutajoš 11 povezanih
Grend slem šampionka bila na pragu eliminacije, pa napravila jedan od najvećih preokreta koje je US Open video
Nova pre 55 minutajoš 15 povezanih
Hitna pomoć: Tri saobraćajne nezgode u Beogradu protekle noći, motociklista teže povređen
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 9 povezanih