Повезане вести

"Чула сам се са лукасом": Соња Вуксановић проговорила о болничким данима бившег: "јесте, стомак је у питању..."

"Чула сам се са лукасом": Соња Вуксановић проговорила о болничким данима бившег: "јесте, стомак је у питању..."

Блиц 21.01.2022
Певач Аца Лукас јуче је хитно примљен у Ургентни центар. Наиме, како је "Блиц" већ писао певач је остао да лежи у болници како би спровео сва даља испитивања по питању његовог здравља. Он се након ове информације и огласио… »
Лукасова бивша чврсто уз њега док је у болници: Соња се одмах чула с Ацом и открила кроз шта тренутно пролазе!

Лукасова бивша чврсто уз њега док је у болници: Соња се одмах чула с Ацом и открила кроз шта тренутно пролазе!

Мондо 21.01.2022
Соња Вуксановић је подршка бившем супругу Аци Лукасу. Соња Вуксановић је подршка бившем супругу Аци Лукасу. Аца Лукас завршио је јуче у Ургентном центру, где је задржан на испитивању, после чега се огласила и његова бивша… »
Аца Лукас је већ бежао од операције: Певач завршио у болници на испитивању, а ове проблеме је раније имао

Аца Лукас је већ бежао од операције: Певач завршио у болници на испитивању, а ове проблеме је раније имао

Мондо 21.01.2022
Певач Аца Лукас тренутно је хоспитализован и налази се на испитивању. Певач Аца Лукас тренутно је хоспитализован и налази се на испитивању. Певач Аца Лукас јуче је хитно примљен у Ургентни центар, па је због здравственог… »
Аца Лукас раније је имао здравствени проблем: Бежим од операције, ходам у 3. брзини, а певам у једанаестој!

Аца Лукас раније је имао здравствени проблем: Бежим од операције, ходам у 3. брзини, а певам у једанаестој!

Курир 21.01.2022
Певач Аца Лукас јуче је хитно примљен у Ургентни центар. Наиме, певач је остао да лежи у болници како би спровео сва даља испитивања по питању његовог здравља. Он се након ове информације и огласио: - Добро сам, имао сам… »

Вести дана »