Povezane vesti

Uhapšena zbog prevare: Računovođa oštetila školu u Padini za 5 miliona dinara!

Kurir 21.01.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su E. L. (1962) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila… »

MUP: U stanu Šapčanina nađeni droga i pištolj

Danas 21.01.2022
Policija je u Šapcu uhapsila D.A. (38) iz tog grada pošto je u njegovom stanu pronašla skoro 40 grama droge i pištolj sa devet metaka, saopštio je danas MUP. Pretresom stana policija je pronašla šest grama heroina i 33 grama amfetamina, a D.A. je… »

Uhapšen šabački diler: U stanu krio i oružje

Blic 21.01.2022
Policija u Šapcu uhapsila je D. A. (36) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija… »

Kruševac: Zaplenjeno više od pet kilograma marihuane

Dnevnik 21.01.2022
KRUŠEVAC: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu pronašli su i zaplenili više od pet kilograma marihuane i uhapsili dve osobe iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i… »

Zaplenjeno više od pet kilograma droge: „Pali“ dileri u Kruševcu

Nova 21.01.2022
Policija u Kruševcu zaplenila je više od pet kilograma marihuane i uhapsila dve osobe iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pregledom automobila kojim… »

2 Uhapšena u Kruševcu zbog droge: Policija zaplenila više od 5 kilograma marihuane (foto)

Kurir 21.01.2022
Policija u Kruševcu pronašla je i zaplenila više od 5 kilograma marihuane i uhapsila dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je pregledom automobila… »

Zaplenjeno više od pet kilograma marihuane

B92 21.01.2022
Kruševac -- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu pronašli su i zaplenili više od pet kilograma marihuane i uhapsili dve osobe iz ovog grada. Policija je pregledom automobila kojim je upravljao S.R. pronašla oko 4,7 kilograma… »

Hapšenje u Kruševcu: Policija pronašla više od pet kilograma marihuane

Blic 21.01.2022
Policija u Kruševcu zaplenila je više od 5 kilograma marihuane i uhapsila dve osobe iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pregledom automobila kojim je… »

Vesti dana »