Povezane vesti

Batut: Prvi slučaj infekcije gripom i kovidom je iz Kikinde

RTV 21.01.2022
KIKINDA - Do sada, na osnovu dostavljenih rezultata laboratorijskih analiza od Nacionalne referentne laboratorije za grip i druge respiratorne viruse Instituta za virusologiju, vakcine i serume "Torlak", 15. januara na teritoriji Srbije je registrovan… »

Prvi oboleli od flurone iz Kikinde Poznato zdravstveno stanje zaraženog korona virusom i gripom

Alo 21.01.2022
Prvi slučaj flurone, odnosno istovremenog zaražavanja gripom i virusom korona, registrovan je u Srbiji. Pacijent kod koga je registrovana infekcija oba viriusa je iz Kikinde. Obolela osoba nema temperaturu, dobrog je zdravstvenog stanja i nema nikakve… »

Registrovan prvi slučaj flurone u Srbiji

RTK 21.01.2022
Registrovan je prvi slučaj flurone u Srbiji, odnosno istovremeno prisustvo virusa gripa i korona virusa kod jedne osobe, izjavila je direktorka Instituta za javno zdravlje “Batut” Verica Jovanović. Jovanović je za RTS rekla da je pre nedelju dana… »

Registrovan prvi slučaj flurone u Srbiji

RTV Novi Pazar 21.01.2022
Registrovan je prvi slučaj flurone u Srbiji, odnosno istovremeno prisustvo virusa gripa i korona virusa kod jedne osobe, izjavila je sinoć direktorka Instituta za javno zdravlje “Batut” Verica Jovanović. Jovanović je za RTS rekla da je pre nedelju… »

Prvi slučaj flurone registrovan u Srbiji

Moj Novi Sad 21.01.2022
Direktorka Instituta za javno zdravlje "Batut" Verica Jovanović izjavila je z da je registrovan prvi slučaj flurone u Srbiji, odnosno istovremeno prisustvo virusa gripa i korona virusa kod jedne osobe. Verica Jovanović, gostujući na RTS, rekla je da… »

Vesti dana »