Povezane vesti
Dačić: Neću se kandidovati za predsednika da ne ugrozim pobedu Vučića u prvom krugu
Glas Zaječara 21.01.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da se neće kandidovati za predsednika Srbije na predstojećim izborima jer smatra da bi to ugrozilo mogućnost pobede aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića u prvom krugu izbora… »
Dačić: Neću se kandidovati za predsednika da ne ugrozim pobedu Vučića u prvom krugu
Radio sto plus 21.01.2022
„Mi saradjujemo deset godina i ne želim da se tumači da sam na strani onih koji hoće da ga sruše. Mi nastojimo da pobedimo u prvom krugu“, kazao je Dačić za TV Pink. Dačić je rekao da će odluka o tome da li će SPS na izborima nastupiti samostalno ili u… »
Vesti dana »

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Nezapamćeno! Turska se prži na rekordnih 50,5 °c: Vrućine i požari prete zemlji u najtoplijem julu u poslednjih 55 godina
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana