Повезане вести

Политичка сцена Црне Горе по систему: Сменом ћеш ме, сменом ћу те

Политичка сцена Црне Горе по систему: Сменом ћеш ме, сменом ћу те

РТС 21.01.2022
У Скупштину Црне Горе стигао је још један захтев за смену – њеног председника Алексе Бечића. За почетак фебруара заказане су седнице на којима ће се расправљати о поверењу Влади, смени њеног потпредседника и скраћењу мандата… »
Демократе о дритановој иницијативи: Предлог за смену Бечића би био смешан да из њега не вири 21 милион евра!

Демократе о дритановој иницијативи: Предлог за смену Бечића би био смешан да из њега не вири 21 милион евра!

Курир 21.01.2022
Иницијатива за разрешење председника Скупштине Алексе Бечића, која је данас предата парламенту, није никаква иницијатива опозиције, већ Грађанског покрета УРА и "могуће других политичких издајника из парламентарне већине и тзв… »
“Биће ми част да будем смењен због идеје”

“Биће ми част да будем смењен због идеје”

Вести онлине 21.01.2022
Председник скупштине Црне Горе Алекса Бечић поручио је да ће му бити част да буде смењен због идеје, “а та идеја је да буде народна, а не мафијашка воља”. Бечић је то написао данас на свом Твитер профилу. Посланици опозиције… »
Опозиционе странке Црне Горе данас подносе иницијативу за смену Бечића

Опозиционе странке Црне Горе данас подносе иницијативу за смену Бечића

Данас 21.01.2022
Опозиционе странке данас ће поднети иницијативу за смену председника Скупштине Црне Горе Алексе Бечића, сазнаје Телевизија Црне Горе (ТВЦГ). Смену шефа парламента би, према сазнањима ТВЦГ, могли подржати посланици Грађанског… »
Дритан хоће да руши Бечића: Подноси иницијативу за смену председника Скупштине Црне Горе

Дритан хоће да руши Бечића: Подноси иницијативу за смену председника Скупштине Црне Горе

Курир 21.01.2022
Опозиционе странке данас ће поднети иницијативу за смену председника Скупштине Црне Горе Алексе Бечића, сазнаје Градска телевизија. Смену шефа парламента би, према сазнањима ове телевизије, могли подржати посланици Грађанског… »

Вести дана »