Povezane vesti

Nemački Bild o deportaciji Đokovića: Presuda nedostojna pravne države

Politika 21.01.2022
Nemački visokotiražni dnevnik Bild ocenjuje da je obrazloženje australijskog suda u vezi proterivanja prvog tenisera sveta Novaka Đokovića skandalozno. „Australijskom sudu bilo bi lako da pronađe dobro obrazloženje za proterivanje Srbina, ali… »

Nemački list udario na našeg asa: “Đoković i Hamilton su kukavice”

Vesti online 21.01.2022
Oštar tekst o prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću osvanuo je u tiražnom listu Bild. Novinar Helmut Uhl je u nemačkom listu objavio kritički tekst stavljajući Đokovića i vozača Formule 1 Luisa Hamiltona u istu ravan, sa naslovom “Đoković i… »

Novi napad: "Đoković i Hamilton su kukavice"

Blic sport 21.01.2022
Oštar tekst o prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću osvanuo je u tiražnom listu Bild. Novinar Helmut Ul je u nemačkom listu objavio kritički tekst stavljajući Đokovića i vozača Formule 1 Luisa Hamiltona u istu ravan, sa naslovom "Đoković i… »

Bild: Đoković i Hamilton su kukavice

Dnevnik 21.01.2022
BERLIN: U istom danu nemački dnevnik „Bild“ objavio je dva komentara u kojima se bavi Novakom Đokovićem - jedan u kom se kritikuje obrazloženje suda u Australiji, a drugi ponašanje prvog tenisera sveta. Dok komentator Marsel Saha smatra da je… »

Nemci šokirani obrazloženjem presude Novaku: Ovo je skandalozno

Blic sport 21.01.2022
Nemački visokotiražni dnevnik Bild ocenjuje da je obrazloženje australijskog suda u vezi proterivanja prvog tenisera sveta Novaka Đokovića skandalozno. "Australijskom sudu bilo bi lako da pronađe dobro obrazloženje za proterivanje Srbina, ali… »

"Đoković i Hamilton su kukavice"

B92 21.01.2022
Oštar tekst o prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću osvanuo je u tiražnom listu Bild. Novinar Helmut Uhl je u nemačkom listu objavio kritički tekst stavljajući Đokovića i vozača Formule 1 Luisa Hamiltona u istu ravan, sa naslovom "Đoković i… »

Nemački Bild: Skandalozno obrazloženje presude Novaku Đokoviću

Sportski žurnal 21.01.2022
"Australijskom sudu bilo bi lako da pronađe dobro obrazloženje za proterivanje Srbina, ali očigledni strah od njegovog stava ne spada u to", konstatuje list. Nemački visokotiražni dnevnik Bild ocenjuje da je obrazloženje australijskog suda u vezi… »

Vesti dana »