Повезане вести

Абортираћу ако сам трудна! Мисица не жели Иваново дете - "Јако је агресиван, штипао ме је"! Хаос у Бару

Абортираћу ако сам трудна! Мисица не жели Иваново дете - "Јако је агресиван, штипао ме је"! Хаос у Бару

Мондо 21.01.2022
Вест да учесница Бара, мисица Софија Уна Манић сумња да је у другом стању одјекнула је као бомба, а сада се овим поводом и она огласила. Вест да учесница Бара, мисица Софија Уна Манић сумња да је у другом стању одјекнула је… »
Абортираћу Ако носим његово дете! Мисица проговорила о трудноћи, хаос у Бару: Иван је агресиван, пориче да смо имали с*кс!

Абортираћу Ако носим његово дете! Мисица проговорила о трудноћи, хаос у Бару: Иван је агресиван, пориче да смо имали с*кс!

Курир 21.01.2022
Информација да је Софија Уна Манић затруднела у ријалитију "Бар" одјекнула је као бомба, а сада се на ту тему за Курир огласила и Софија Уна. - Јако бих волела да имам децу и да се остварим у улози мајке. Вец сам у неким годинама… »
Огласила се мајка мисице: Уни је време за дете! Ако иван није отац, не зна ко би могао да буде!

Огласила се мајка мисице: Уни је време за дете! Ако иван није отац, не зна ко би могао да буде!

Курир 21.01.2022
Софија Уна Манић открила је да сумња да је трудна, а тим поводом за Курир се огласила њена мајка Милена. Софија Уна је у емотивњ вези са стрипером, Иваном Нешковићем, са којим је помислила да је у другом стању, али је он… »
Какав гад! Док Софија плаче, јер мисли да носи његово дете, Иван насрће на другу: Нешковић негира да је отац, већ мува другу!…

Какав гад! Док Софија плаче, јер мисли да носи његово дете, Иван насрће на другу: Нешковић негира да је отац, већ мува другу!…

Курир 21.01.2022
Док се мисица Софија Уна Манић налази у агонији јер мисли да је у ријалитију остала трудна са Иваном Нешковићем, он се не смирује. По самом уласку у ријалити "Бар" Иван и Софија Уна ушли су у аферу, која је осцилирала од љубави… »
Мисица у сузама због трудноће, а он мува цимерку! Мисли да носи Иваново дете - он све негира и насрће на другу! Срамота

Мисица у сузама због трудноће, а он мува цимерку! Мисли да носи Иваново дете - он све негира и насрће на другу! Срамота

Мондо 21.01.2022
Информација да је Софија Уна Манић затруднела у ријалитију Бар одјекнула је као бомба, а потенцијални будући тата Иван Нешковић раније је све шокирао својом изјавом. Информација да је Софија Уна Манић затруднела у ријалитију Бар… »
Свађе, лажи и туче од почетка: Мисица мисли да је трудна са Иваном а он од ње крио важну ствар! Веза провинцијалца и…

Свађе, лажи и туче од почетка: Мисица мисли да је трудна са Иваном а он од ње крио важну ствар! Веза провинцијалца и…

Курир 21.01.2022
Мисица Уна Софија Манич (31) очајна је дошла у Бар због сумње да је у другом стању и да је могући отац шест година млађи Иван Нешковић, с којим је у турбулентној вези од самог почетка ријалитија Бар на Курир телевизији. Већ на… »
Мисица затруднела у ријалитију? Софија Уна лије сузе, мисли да је у другом стању, сумња се да је отац он! (фото)

Мисица затруднела у ријалитију? Софија Уна лије сузе, мисли да је у другом стању, сумња се да је отац он! (фото)

Курир 21.01.2022
Софија Уна Манић привукла је пажњу мушкараца у ријалити Бару на Курир телевизији чим се појавила, посебно стрипера Ивана Нешковића који је успео да је одвуче у кревет, а сада вас чека право изненађење. Софија Уна сада сумња да… »
Шок изјава стрипера из Ваљева кад је чуо да је мисица трудна: Покушава да се опере - ево како је реаговао!

Шок изјава стрипера из Ваљева кад је чуо да је мисица трудна: Покушава да се опере - ево како је реаговао!

Мондо 21.01.2022
Главна тема у Бару је то да је Софија Уна трудна, а да је Иван отац! Главна тема у Бару је то да је Софија Уна трудна, а да је Иван отац! Информација да је Софија Уна Манић затруднела у ријалитију Бар одјекнула је као бомба, а… »
"Ј*бем ти луду главу, зваће се Сања": Софија Уна срећна због трудноће, а ево како реагује потенцијални отац (видео)

"Ј*бем ти луду главу, зваће се Сања": Софија Уна срећна због трудноће, а ево како реагује потенцијални отац (видео)

Мондо 21.01.2022
Мисица сумња да је трудна, а највећа подршка у тим тренуцима јој је Сања Јакшић. Мисица сумња да је трудна, а највећа подршка у тим тренуцима јој је Сања Јакшић. Софија Уна и Сања Јакшић деле највеће тајне, а сада се обе… »
Поп*шила сам ђ*ку, трудна сам! Мисица очајна због ријалити трудноће, открила које ће необично име дати детету, а где је тата?!…

Поп*шила сам ђ*ку, трудна сам! Мисица очајна због ријалити трудноће, открила које ће необично име дати детету, а где је тата?!…

Курир 21.01.2022
Мисица Уна Софија Манич (31) очајна је дошла у Бар због сумње да је у другом стању и да је могући отац шест година млађи Иван Нешковић, с којим је у турбулентној вези од самог почетка ријалитија Бар на Курир телевизији. Софија… »
Софија Уна затруднела у бару? Лије сузе, држи се за стомак, а сумња се да је он отац!

Софија Уна затруднела у бару? Лије сузе, држи се за стомак, а сумња се да је он отац!

Мондо 21.01.2022
После акција испод покривача, мисица Уна Софија сумња да је у благословеном стању. После акција испод покривача, мисица Уна Софија сумња да је у благословеном стању. Мисица Софија Уна Манић привукла је велику пажњу учешћем у… »

Вести дана »