Повезане вести
Абортираћу ако сам трудна! Мисица не жели Иваново дете - "Јако је агресиван, штипао ме је"! Хаос у Бару
Мондо 21.01.2022
Вест да учесница Бара, мисица Софија Уна Манић сумња да је у другом стању одјекнула је као бомба, а сада се овим поводом и она огласила. Вест да учесница Бара, мисица Софија Уна Манић сумња да је у другом стању одјекнула је… »
Абортираћу Ако носим његово дете! Мисица проговорила о трудноћи, хаос у Бару: Иван је агресиван, пориче да смо имали с*кс!
Курир 21.01.2022
Информација да је Софија Уна Манић затруднела у ријалитију "Бар" одјекнула је као бомба, а сада се на ту тему за Курир огласила и Софија Уна. - Јако бих волела да имам децу и да се остварим у улози мајке. Вец сам у неким годинама… »
Огласила се мајка мисице: Уни је време за дете! Ако иван није отац, не зна ко би могао да буде!
Курир 21.01.2022
Софија Уна Манић открила је да сумња да је трудна, а тим поводом за Курир се огласила њена мајка Милена. Софија Уна је у емотивњ вези са стрипером, Иваном Нешковићем, са којим је помислила да је у другом стању, али је он… »
Какав гад! Док Софија плаче, јер мисли да носи његово дете, Иван насрће на другу: Нешковић негира да је отац, већ мува другу!…
Курир 21.01.2022
Док се мисица Софија Уна Манић налази у агонији јер мисли да је у ријалитију остала трудна са Иваном Нешковићем, он се не смирује. По самом уласку у ријалити "Бар" Иван и Софија Уна ушли су у аферу, која је осцилирала од љубави… »
Мисица у сузама због трудноће, а он мува цимерку! Мисли да носи Иваново дете - он све негира и насрће на другу! Срамота
Мондо 21.01.2022
Информација да је Софија Уна Манић затруднела у ријалитију Бар одјекнула је као бомба, а потенцијални будући тата Иван Нешковић раније је све шокирао својом изјавом. Информација да је Софија Уна Манић затруднела у ријалитију Бар… »
Свађе, лажи и туче од почетка: Мисица мисли да је трудна са Иваном а он од ње крио важну ствар! Веза провинцијалца и…
Курир 21.01.2022
Мисица Уна Софија Манич (31) очајна је дошла у Бар због сумње да је у другом стању и да је могући отац шест година млађи Иван Нешковић, с којим је у турбулентној вези од самог почетка ријалитија Бар на Курир телевизији. Већ на… »
Мисица затруднела у ријалитију? Софија Уна лије сузе, мисли да је у другом стању, сумња се да је отац он! (фото)
Курир 21.01.2022
Софија Уна Манић привукла је пажњу мушкараца у ријалити Бару на Курир телевизији чим се појавила, посебно стрипера Ивана Нешковића који је успео да је одвуче у кревет, а сада вас чека право изненађење. Софија Уна сада сумња да… »
Шок изјава стрипера из Ваљева кад је чуо да је мисица трудна: Покушава да се опере - ево како је реаговао!
Мондо 21.01.2022
Главна тема у Бару је то да је Софија Уна трудна, а да је Иван отац! Главна тема у Бару је то да је Софија Уна трудна, а да је Иван отац! Информација да је Софија Уна Манић затруднела у ријалитију Бар одјекнула је као бомба, а… »
"Ј*бем ти луду главу, зваће се Сања": Софија Уна срећна због трудноће, а ево како реагује потенцијални отац (видео)
Мондо 21.01.2022
Мисица сумња да је трудна, а највећа подршка у тим тренуцима јој је Сања Јакшић. Мисица сумња да је трудна, а највећа подршка у тим тренуцима јој је Сања Јакшић. Софија Уна и Сања Јакшић деле највеће тајне, а сада се обе… »
Поп*шила сам ђ*ку, трудна сам! Мисица очајна због ријалити трудноће, открила које ће необично име дати детету, а где је тата?!…
Курир 21.01.2022
Мисица Уна Софија Манич (31) очајна је дошла у Бар због сумње да је у другом стању и да је могући отац шест година млађи Иван Нешковић, с којим је у турбулентној вези од самог почетка ријалитија Бар на Курир телевизији. Софија… »
Софија Уна затруднела у бару? Лије сузе, држи се за стомак, а сумња се да је он отац!
Мондо 21.01.2022
После акција испод покривача, мисица Уна Софија сумња да је у благословеном стању. После акција испод покривача, мисица Уна Софија сумња да је у благословеном стању. Мисица Софија Уна Манић привукла је велику пажњу учешћем у… »
Вести дана »
Окупљања поводом годину дана блокада: Део студената Правног факултета пружио подршку глумцима у Народном позоришту
Еуроневс пре 19 минутајош 26 повезаних
Готово је, Путин и Трамп сатерали Зеленског у ћошак: Издат најбруталнији ултиматум Украјини
Мондо пре 33 минутајош 40 повезаних
Од јуче за легализацију пријављено више од 45.000 објеката
Вести онлине пре 54 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане