Повезане вести
Кривокапић: Да проверимо народну вољу још једном, Абазовић је издао
Нови магазин 21.01.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је вечерас да је потребно да грађани још једно искажу своју вољу на ванредним парламентарним изборима, "ако већ сви причамо о њој", уместо да се формира мањинска влада, наводећи да… »
Кривокапиц́: Абазовиц́ ми обец́ао да ме никада нец́е издати
Спутник 21.01.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапиц́ каже да му је потпредседник Владе Дритан Абазовиц́ говорио да га нец́е издати. Он је оценио да је формирање мањинске владе које је предложио Абазовиц́ издаја изборне воље грађана… »
Кривокапић: Дритан ми је рекао да ме никад неће издати! Моја слабост је што сам му безрезервно веровао!
Курир 21.01.2022
Премијер Здравко Кривокапић изјавио је да му је потпредседник Владе Дритан Абазовић говорио да га никада неће издати. Он је поновио да је формирање мањинске Владе издаја изборне воље грађана. Кривокапић каже да је и раније са… »
“Абазовић ми обећао да ме никада неће издати”
Вести онлине 21.01.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић каже да му је потпредседник Владе Дритан Абазовић говорио да га неће издати. Он је оценио да је формирање мањинске Владе коју је предложио Абазовић издаја изборне воље грађана. Кривокапић… »
Вести дана »
Прелазак Србије на зимско рачунање времена 26. октобра 2025. године
Наслови.аи пре 2 минутајош 37 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 1 сатјош 18 повезаних