Povezane vesti

"Rusija neće napasti Ukrajinu"

B92 22.01.2022
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je da danas je uveren da Rusija neće napasti Ukrajinu. "Uveren sam da se to neće dogoditi, i čvrsto verujem da ću biti u pravu", kazao je Gutereš novinarima na brifingu ispred sedišta… »

Gutereš: Čvrsto sam uveren sam da Rusija neće napasti Ukrajinu i da je diplomatija način da se ova kriza reši

Kurir 22.01.2022
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je da je intervencija na Ukrajinu protivna međunarodnom pravu i da je uveren da Rusija neće napasti svog suseda. Ne bi trebalo da dođe do vojne intervencije. U ovom kontekstu, mislim da je… »

Generalni sekretar UN: Uveren sam da Rusija neće napasti Ukrajinu

Večernje novosti 22.01.2022
Foto:; EPA - Uveren sam da se to neće dogoditi, i čvrsto verujem da ću biti u pravu, kazao je Gutereš novinarima na brifingu ispred sedišta Ujedinjenih nacija u NJujorku, preneo je "NJujork tajms" i dodao da on nije objasnio svoje razloge za taj… »

Gutereš: "Uveren sam da Rusija neće napasti Ukrajinu"

Blic 22.01.2022
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je da danas je uveren da Rusija neće napasti Ukrajinu. - Uveren sam da se to neće dogoditi, i čvrsto verujem da ću biti u pravu - kazao je Gutereš novinarima na brifingu ispred sedišta… »

Gutereš: Uveren sam da Rusija neće napasti Ukrajinu

RTV 22.01.2022
NJUJORK - Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je da danas je uveren da Rusija neće napasti Ukrajinu. "Uveren sam da se to neće dogoditi, i čvrsto verujem da ću biti u pravu", kazao je Gutereš novinarima na brifingu ispred… »

Gutereš: Siguran sam da Rusija neće napasti Ukrajinu

Danas 22.01.2022
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas kako je „siguran“ da se vojna invazija ili upad Rusije u Ukrajinu „neće dogoditi“, ističući svoju želju da se trenutna kriza između Rusije i Sjedinjenih Država reši na… »

Vesti dana »