Povezane vesti
UČIM+ZNAM=VREDIM: Na bilbordima imena 43 najbolja novosadska đaka (FOTO)
Moj Novi Sad 22.01.2022
Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. – U godini kada je Novi Sad Evropska prestonica… »
Bilbordi sa imenima najboljih novosadskih đaka duž Bulevara oslobođenja
NoviSad.com 22.01.2022
Novi Sad - Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim, čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. - U godini kada je Novi Sad Evropska… »
Imena najboljih đaka na bilbordima
Dnevnik 22.01.2022
NOVI SAD: Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat “Učim+Znam=Vredim” čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. U godini kada je Novi Sad Evropska… »
Vesti dana »
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 2 satajoš 29 povezanih
Čubrilo objavio novu prognozu: Vreme za Uskrs i dalje neizvesno - evo od čega zavisi
Nova pre 17 minutajoš 34 povezane
Poreskom prevarom ojadili državu za 550 miliona! Uhepšene četiri osobe iz Zrenjanina, za jednom se traga!
Kurir pre 17 minutajoš 21 povezana
Stigao odgovor Irana na predlog Amerike o kraju rata! Teheran poručuje Trampu: "Imamo svoje zahteve"
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih
Putevi Srbije: Ne otvarajete SMS poruke o nenaplaćenoj putarini i prekoračenju brzine
Ekapija pre 32 minutajoš 17 povezanih