Povezane vesti
UČIM+ZNAM=VREDIM: Na bilbordima imena 43 najbolja novosadska đaka (FOTO)
Moj Novi Sad 22.01.2022
Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. – U godini kada je Novi Sad Evropska… »
Bilbordi sa imenima najboljih novosadskih đaka duž Bulevara oslobođenja
NoviSad.com 22.01.2022
Novi Sad - Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim, čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. - U godini kada je Novi Sad… »
Imena najboljih đaka na bilbordima
Dnevnik 22.01.2022
NOVI SAD: Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat “Učim+Znam=Vredim” čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. U godini kada je Novi Sad… »
Vesti dana »
Teheran: Trampov plan nastavak uništavanja palestinske nacije; Kac traži od vojske da omogući stanovnicima Gaze da odu
RTS pre 53 minutajoš 19 povezanih
VIDEO Jović odigrao partiju sezone, pa progovorio o novoj NBA trejd bombi: Ne zna se u čemu je više blistao
Nova pre 40 minutajoš 16 povezanih
Zelenski optužuje: Putin čini sve da u rat uvuče Belorusiju, Poljsku i Litvaniju
Kurir pre 7 satijoš 5 povezanih
Zemljotres u Turskoj: Dve godine kasnije, još se traga za nestalom decom
Danas pre 59 minutajoš 4 povezane
Bloomberg: Plan SAD-a za Ukrajinu bit će iznijet na Minhenskoj konferenciji
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana