Povezane vesti
UČIM+ZNAM=VREDIM: Na bilbordima imena 43 najbolja novosadska đaka (FOTO)
Moj Novi Sad 22.01.2022
Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. – U godini kada je Novi Sad Evropska prestonica… »
Bilbordi sa imenima najboljih novosadskih đaka duž Bulevara oslobođenja
NoviSad.com 22.01.2022
Novi Sad - Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim, čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. - U godini kada je Novi Sad Evropska… »
Imena najboljih đaka na bilbordima
Dnevnik 22.01.2022
NOVI SAD: Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat “Učim+Znam=Vredim” čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. U godini kada je Novi Sad Evropska… »
Vesti dana »

Uživo Ruska vojska oslobodila Jablonovku u DNR; Sprečeni da pošalju pojačanje FOTO/VIDEO
B92 pre 4 minutajoš 88 povezanih

(Foto) sunce upeklo, kolone kilometarske! Neviđeni kolaps na granicama, na jednoj se se čeka satima, AMSS upozorio: Obavezno pratite ove ključne savete
Blic pre 54 minutajoš 19 povezanih

Jovanovićima iz Cerovca uručene suprasne nazimice rase Moravka: Počela podela pomoći gazdinstvima oštećenim u požarima
InfoKG pre 29 minutajoš 15 povezanih

Nagasaki, osamdeset godina kasnije: Razbijanje mita o bombi koja je okončala rat
Vreme pre 34 minutajoš 12 povezanih