Povezane vesti
UČIM+ZNAM=VREDIM: Na bilbordima imena 43 najbolja novosadska đaka (FOTO)
Moj Novi Sad 22.01.2022
Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. – U godini kada je Novi Sad Evropska prestonica… »
Bilbordi sa imenima najboljih novosadskih đaka duž Bulevara oslobođenja
NoviSad.com 22.01.2022
Novi Sad - Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim, čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. - U godini kada je Novi Sad Evropska… »
Imena najboljih đaka na bilbordima
Dnevnik 22.01.2022
NOVI SAD: Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat “Učim+Znam=Vredim” čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. U godini kada je Novi Sad Evropska… »
Vesti dana »
Kosovski tužilac o uhapšenima: Sva petorica su bili policajci tokom masakra u Račku
Serbian News Media pre 4 minutajoš 38 povezanih
RHMZ: Nevreme sa severa Vojvodine premešta se ka jugu, u Novom Sadu pada jaka kiša
RTV pre 3 minutajoš 83 povezane
Pomorska nesreća kod Splita: Sudarili se jedrilica i katamaran, poginule tri osobe
N1 Info pre 3 satajoš 28 povezanih
Ukrajinski dronovi pogodili hemijsko postrojenje u Rusiji; Britanija presrela tanker "flote iz senke" u Lamanšu
RTS pre 18 minutajoš 24 povezane