Povezane vesti
UČIM+ZNAM=VREDIM: Na bilbordima imena 43 najbolja novosadska đaka (FOTO)
Moj Novi Sad 22.01.2022
Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. – U godini kada je Novi Sad Evropska prestonica… »
Bilbordi sa imenima najboljih novosadskih đaka duž Bulevara oslobođenja
NoviSad.com 22.01.2022
Novi Sad - Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim, čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. - U godini kada je Novi Sad Evropska… »
Imena najboljih đaka na bilbordima
Dnevnik 22.01.2022
NOVI SAD: Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat “Učim+Znam=Vredim” čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju. U godini kada je Novi Sad Evropska… »
Vesti dana »
Vučić: Sa Fon der Lajen i Koštom o evrointegracijama i energetskoj bezbednosti Srbije
Beta pre 28 minutajoš 38 povezanih
Preminula žena (79) teško povređena u udesu na Matejevačkom putu
Niške vesti pre 52 minutajoš 27 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 34 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih