Повезане вести

Миљана Кулић непрепознатљива: Након снимка на ком пере судове за новац, новим изгледом изненадила све! (фото)

Миљана Кулић непрепознатљива: Након снимка на ком пере судове за новац, новим изгледом изненадила све! (фото)

Мондо 22.01.2022
Миљана Кулић се трансформисала. Миљана Кулић се трансформисала. Миљана Кулић недавно је објавила снимак на којем прича пратиоцима и фановима да се запослила у једној кафани и показује како пере судове након завршене смене, а… »
Ријалити ју је упропастио, па се вратила конобарисању: Миљана пере судове у кафани - Зарађујем више него у Задрузи!

Ријалити ју је упропастио, па се вратила конобарисању: Миљана пере судове у кафани - Зарађујем више него у Задрузи!

Мондо 22.01.2022
Миљана Кулић одлучила да има нормално радно време? Миљана Кулић одлучила да има нормално радно време? Миљана Кулић која је недавно шокирала снимком на којем сахрањује живог Золу, објавила је још један неочекивани снимак, на… »
(Видео): Миљана Кулић после "Задруге" пере судове у кафани: "Запослила сам се као конобарица, ријалити ме уништио"

(Видео): Миљана Кулић после "Задруге" пере судове у кафани: "Запослила сам се као конобарица, ријалити ме уништио"

Блиц 22.01.2022
Бивша учесница "Задруге" Миљана Кулић, пре него што је постала учесница многих ријалити шоу програма, она је радила као конобарица, а сада се нашалила са фановима да се вратила старом занимању и открила том приликом да је имала… »

Вести дана »