Povezane vesti

Miljana Kulić neprepoznatljiva: Nakon snimka na kom pere sudove za novac, novim izgledom iznenadila sve! (foto)

Miljana Kulić neprepoznatljiva: Nakon snimka na kom pere sudove za novac, novim izgledom iznenadila sve! (foto)

Mondo 22.01.2022
Miljana Kulić se transformisala. Miljana Kulić se transformisala. Miljana Kulić nedavno je objavila snimak na kojem priča pratiocima i fanovima da se zaposlila u jednoj kafani i pokazuje kako pere sudove nakon završene smene, a mnogi su primetili da… »
Rijaliti ju je upropastio, pa se vratila konobarisanju: Miljana pere sudove u kafani - Zarađujem više nego u Zadruzi!

Rijaliti ju je upropastio, pa se vratila konobarisanju: Miljana pere sudove u kafani - Zarađujem više nego u Zadruzi!

Mondo 22.01.2022
Miljana Kulić odlučila da ima normalno radno vreme? Miljana Kulić odlučila da ima normalno radno vreme? Miljana Kulić koja je nedavno šokirala snimkom na kojem sahranjuje živog Zolu, objavila je još jedan neočekivani snimak, na kojem priča… »
(Video): Miljana Kulić posle "Zadruge" pere sudove u kafani: "Zaposlila sam se kao konobarica, rijaliti me uništio"

(Video): Miljana Kulić posle "Zadruge" pere sudove u kafani: "Zaposlila sam se kao konobarica, rijaliti me uništio"

Blic 22.01.2022
Bivša učesnica "Zadruge" Miljana Kulić, pre nego što je postala učesnica mnogih rijaliti šou programa, ona je radila kao konobarica, a sada se našalila sa fanovima da se vratila starom zanimanju i otkrila tom prilikom da je imala ogroman bakšiš… »

Vesti dana »