Povezane vesti

Posle presude za Šabanovo ubistvo, Šaulićima stižu milioni!

Posle presude za Šabanovo ubistvo, Šaulićima stižu milioni!

Svet & Skandal 22.01.2022
Suđenje ubici Šabana Šaulića završeno je u četvrtak 20. januara u Bilefeldu, a Turčin Alsin Levent, koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo kralj narodne muzike, osuđen je na tri godine i tri meseca zatvora. – Zbog pandemije koronavirusa… »
Bolje što nisam bio na suđenju, ne znam šta bi bilo da vidim tog čoveka: Šabanov kum van sebe zbog presude Turčinu

Bolje što nisam bio na suđenju, ne znam šta bi bilo da vidim tog čoveka: Šabanov kum van sebe zbog presude Turčinu

Mondo 22.01.2022
Stojadinović je čekao pravdu tri godine, a nakon presude ističe da je Alsin Levent samo opomenut, ne i kažnjen. Stojadinović je čekao pravdu tri godine, a nakon presude ističe da je Alsin Levent samo opomenut, ne i kažnjen. Tri godine nakon stravične… »
Presuda me je slomila, psiholog mi je zabranio da se sretnem sa leventom Šabanov kum i dalje van sebe zbog suđenja, bol ne…

Presuda me je slomila, psiholog mi je zabranio da se sretnem sa leventom Šabanov kum i dalje van sebe zbog suđenja, bol ne…

Kurir 22.01.2022
Posle tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, održano je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu. On je dobio tri godine i 3 meseca… »

Vesti dana »

Rio Tinto odlaže projekat Jadar, piše Blumberg

Rio Tinto odlaže projekat Jadar, piše Blumberg

Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 21 povezana
Beograd: Dijana Hrka 12. dan štrajkuje glađu

Beograd: Dijana Hrka 12. dan štrajkuje glađu

Novi magazin pre 25 minutajoš 20 povezanih
Želja za trijumfom jača do umora

Želja za trijumfom jača do umora

Politika pre 26 minutajoš 25 povezanih