Повезане вести
УЦентар ПРВИ у Србији објавио да ће генерал Понош бити председнички кандитат опозиције!
У центар 22.01.2022
Наш портал ПРВИ је у Србији објавио да ће геерал Здравко Понош, бити председнички кандидат опозиције на априлским предеседничким изборима у Србији. Вест је објављена 14. октобра 2021. године. Данас ГО Странке слободе и правде и… »
Зеленовић: Понош може да оствари добар резултат само ако се цела опозиција договори
Радио сто плус 22.01.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Дјилас предложио је Здравка Поноша за председничког кандидата опозиције на изборима који следе. „Када је реч о оваквом страначком опредељивању, мислим да оно има ограничено… »
Ђилас предложио Здравка Поноша за председничког кандидата опозиције
Глас Зајечара 22.01.2022
Лидер Странке слободе и правде (ССП) Драган Дјилас предложио је данас у Новом Саду Здравка Поноша за кандидата опозиције на председничким изборима у Србији. „Верујем да Здравко Понош може да победи Александра Вучића. Он може да… »
Вељановски (ГДФ): Понош не може да оствари озбиљинији резултат на председничким изборима
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Дјилас предложио је Здравка Поноша за председничког кандидата опозиције на изборима који следе. „Мислим да је Здравко Понош пристојан човек, али мислим и да он не може да оствари… »
ССП предложила Здравка Поноша за председничког кандидата
Глас Шумадије 22.01.2022
Лидер Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас предложио је Здравка Поноша за председничког кандидата опозиције на изборима који следе, пише Н1. На Главном одбору странке у Новом Саду ССП је донела одлуку да предложи… »
Политички велеобрт: ЂИЛАС предлаже генерала Поноша за председичког кандитата!
У центар 22.01.2022
Странка слободе и правде, Драгана Ђиласа, за председничког кандидата предложила дојучерашњег потпредседника Народне странке Вука Јеремића – генерала Здравка Поноша. Лидер ССП Драган Ђилас, предложио је пензионисаног генерала… »
Јеремић: Дјилас и ја смо одговорни људи, нећемо изневерити градјане
На питање ко би био најбољи кандидат опозиције за председника Србије, Јеремић је одговорио да је први избор Народне странке за заједничког председничког кандидата коалиције потпредседник те странке Мирослав Алексић, за кога је… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет ЕУ, морамо да престанемо да скрећемо поглед с начина владавине Вучића
Н1 Инфо пре 35 минутајош 4 повезане
Блокирани аеродроми, све стало, спрема се напад?! Русија издала хитно упозорење, може да почне у сваком тренутку: "Бежите!" (фото, видео)
Блиц пре 10 минутајош 10 повезаних
Возачи, опрез! Магла и смањена видљивост на путевима широм Србије, ово су савети за сигуран пут
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 45 минутајош 5 повезаних