Повезане вести
Председник Вучић о планираном атентату на њега
Политика 22.01.2022
Председник се ванредно обраћа из воза, на каналу Пинк телевизије: - Не постоји боља локација, ово је воз који смо од Швајцараца купили, даблдекер. Тражили сте неко другачије место, ја сам сматрао да је ово најбоље - рекао је… »
Вучић: Хтео сам да заплачем од среће
Вести онлине 22.01.2022
Председник Вучић се обратио грађанима из воза који је купљен од Швајцараца, а затим је поздравио машиновође. – Немци сада раде супервизију, а онда за месец, месец и по дана да идемо до Новог сада брзим возом. Хтео сам да… »
Вучић: Разлози за припрему атентата су хапшења нарко картела
РТВ 22.01.2022
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић оценио је вечерас да су могући разлози да неко припрема атентат на њега чињеница да је много урађено великим хапшењима против нарко-картела у Србији, али и зато што је многима у… »
Вести дана »
Дарко Лазић скрхан од бола након смрти брата: Огласио се, ван себе: "Не могу..."
Блиц пре 44 минутајош 65 повезаних
Жена из аутомобила који је исекао пут брату Дарка Лазића хитно примљена у болницу: Драган умро у колима Хитне
Телеграф пре 8 минутајош 25 повезаних
(БЛОГ) Иран поставио мине у Ормуском мореузу, Трамп каже да још "нису завршени" напади, Савет безбедности позива на мир
Н1 Инфо пре 18 минутајош 62 повезане
Сијарто: Европи прете највећи енергетски поремећаји због рата у Ирану; Украјински напад на Турски ток угрожава суверенитет Мађарске
РТВ пре 9 минутајош 88 повезаних
Изборна комисија потврдила четири листе у Бајиној Башти, још две чекају верификацију
РТС пре 19 минутајош 30 повезаних