Повезане вести

Има лудих глава које мисле да убијају председнике: Вучић о борби против мафије

Има лудих глава које мисле да убијају председнике: Вучић о борби против мафије

Вечерње новости 22.01.2022
Фото: Д. Миловановић/В. Н. Вучић је рекао да ће надлежни наставити да раде свој посао, али и да се људи осећају много сигурније када виде да дуго није било мафијашких убистава. - Суштина је да постоје неки људи који су мислили… »
Вучић: Радују се мом повлачењу са чела СНС, нисам донео одлуку о председничкој кандидатури

Вучић: Радују се мом повлачењу са чела СНС, нисам донео одлуку о председничкој кандидатури

Данас 22.01.2022
Људи се највише радују мом повлачењу, тако да не морају даље ни да причају о томе. Рекао сам већ, да, наравно, то сам рекао и на скупштини странке не знам зашто би то сад била вест. То је рекао председник Александар Вучић… »
Вучић: Још једна помоћ за младе, ако не изгубимо изборе

Вучић: Још једна помоћ за младе, ако не изгубимо изборе

Данас 22.01.2022
Ја ћу молити да и у другој половини године, уколико наравно не изгубимо на изборима трећег априла, молићу људе да још једном помогну младим људима – поручио је вечерас председник Александар Вучић у интервјуу за телевизију Пинк… »
Председник се обратио нацији: Вучић говорио о важним питањима за грађане Србије

Председник се обратио нацији: Вучић говорио о важним питањима за грађане Србије

Фото Принтскрин Пинк Председник Вучић говорио је за ТВ Пинк, а обратио се јавности са ексклузивне локације. Наиме, у питању је био нови брзи воз. - Не постоји лепше место за интервју од овог предивног воза који смо купили од… »
Вучић први пут након вести о атентату: Видео сам седам имена у том допису

Вучић први пут након вести о атентату: Видео сам седам имена у том допису

Блиц 22.01.2022
Председник Србије Александар Вучић обраћа се јавности први пут након што је министар унутрашњих послова Александар Вулин саопштио да је МУП званично обавештен о постојању криминалне групе која за циљ има атентат на председника… »
Вучић о сазнањима о атентату: Не желим да дижем панику, то је посао за надлежне органе

Вучић о сазнањима о атентату: Не желим да дижем панику, то је посао за надлежне органе

Данас 22.01.2022
Добио сам информацију коју сам само прочитао, то је једна европска земља проследила. Оперативна сазнања и они су дали доста детаља, хвала им на томе. Ја не мислим да људе то превише занима, људи имају своје проблеме и не… »
Вучић: Од 15. марта брзи воз за све грађане до Новог Сада

Вучић: Од 15. марта брзи воз за све грађане до Новог Сада

Фото: Принтсцреен/Пинк Вучић у новом возу, који је Србија купила од компаније Штадлер, истакао да је то диван воз, даблдекер и да је јуче воз за тестирање пруге Немачких железница постигао брзину од 200 километара на сат. - Нема… »

Вести дана »