Povezane vesti
Ima ludih glava koje misle da ubijaju predsednike: Vučić o borbi protiv mafije
Večernje novosti 22.01.2022
Foto: D. Milovanović/V. N. Vučić je rekao da će nadležni nastaviti da rade svoj posao, ali i da se ljudi osećaju mnogo sigurnije kada vide da dugo nije bilo mafijaških ubistava. - Suština je da postoje neki ljudi koji su mislili da mogu da vode državu… »
Vučić: Raduju se mom povlačenju sa čela SNS, nisam doneo odluku o predsedničkoj kandidaturi
Danas 22.01.2022
Ljudi se najviše raduju mom povlačenju, tako da ne moraju dalje ni da pričaju o tome. Rekao sam već, da, naravno, to sam rekao i na skupštini stranke ne znam zašto bi to sad bila vest. To je rekao predsednik Aleksandar Vučić upitan da li se povlači sa… »
Vučić: Još jedna pomoć za mlade, ako ne izgubimo izbore
Danas 22.01.2022
Ja ću moliti da i u drugoj polovini godine, ukoliko naravno ne izgubimo na izborima trećeg aprila, moliću ljude da još jednom pomognu mladim ljudima – poručio je večeras predsednik Aleksandar Vučić u intervjuu za televiziju Pink, koji je dao sa, kako je… »
Predsednik se obratio naciji: Vučić govorio o važnim pitanjima za građane Srbije
Foto Printskrin Pink Predsednik Vučić govorio je za TV Pink, a obratio se javnosti sa ekskluzivne lokacije. Naime, u pitanju je bio novi brzi voz. - Ne postoji lepše mesto za intervju od ovog predivnog voza koji smo kupili od Švajcaraca - rekao je… »
Vučić prvi put nakon vesti o atentatu: Video sam sedam imena u tom dopisu
Blic 22.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti prvi put nakon što je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio da je MUP zvanično obavešten o postojanju kriminalne grupe koja za cilj ima atentat na predsednika Srbije tokom februara… »
Vučić o saznanjima o atentatu: Ne želim da dižem paniku, to je posao za nadležne organe
Danas 22.01.2022
Dobio sam informaciju koju sam samo pročitao, to je jedna evropska zemlja prosledila. Operativna saznanja i oni su dali dosta detalja, hvala im na tome. Ja ne mislim da ljude to previše zanima, ljudi imaju svoje probleme i ne žele da žive sa mojim… »
Vučić: Od 15. marta brzi voz za sve građane do Novog Sada
Foto: Printscreen/Pink Vučić u novom vozu, koji je Srbija kupila od kompanije Štadler, istakao da je to divan voz, dabldeker i da je juče voz za testiranje pruge Nemačkih železnica postigao brzinu od 200 kilometara na sat. - Nema lepšeg mesta za… »
Vesti dana »
Nastavljena sednica Skupštine, poslanici raspravljaju o kandidatima za članove Saveta REM
Beta pre 48 minutajoš 50 povezanih
Aktivisti privedeni u Novom Sadu pušteni posle saslušanja, postupak se nastavlja redovno
NIN pre 48 minutajoš 44 povezane
Šok, ništa od prodaje međunarodnih aktiva „lukoila“! Švedska firma odustala, izjava OVOGčoveka je presudila!
Dnevnik pre 3 satajoš 42 povezane