Повезане вести

САД: Познајемо "тактику" Русије за подривање Украјине

САД: Познајемо "тактику" Русије за подривање Украјине

Глас Америке 23.01.2022
Амерички државни секретар Ентони Блинкен упозорио је у недељу Русију да Вашингтон зна све "тактике и начине" које Москва може да користи да би подрила украјинску владу, али је додао да ће Сједињене Државе наставити са… »
Блинкен одобрио балтичким државама слање оружја у Украјину

Ал Јазеера 23.01.2022
У потпуности подржавамо трансфере одбрамбене опреме Украјини како би ојачала своју способност, рекао је амерички државни секретар. Амерички државни секретар Антони Блинкен изјавио је да је одобрио балтичким државама Естонији… »
Блинкен: Не би ваљало сада увести санкције Русији

Блинкен: Не би ваљало сада увести санкције Русији

РТВ 23.01.2022
ВАШИНГТОН - Амерички државни секретар Ентони Блинкен одбацио је данас идеју да се Русији одмах уведу санкције, наводећи да би то угрозило могућност Запада да одбије потенцијалну руску агресију на Украјину. Ројтерс наводи да је… »

Политика 23.01.2022
Амерички државни секретар Ентони Блинкен изјавио је да је одобрио балтичким државама Естонији, Летонији и Литванији да пошаљу противтенковске и противваздушне ракете америчке производње у Украјину. „Убрзао сам и одобрио, и ми у… »
Блинкен против да се Русији одмах уведу санкције

Блинкен против да се Русији одмах уведу санкције

Нова 23.01.2022
Амерички државни секретар Ентони Блинкен одбацио је данас идеју да се Русији одмах уведу санкције, наводећи да би то угрозило могућност Запада да одбије потенцијалну руску агресију на Украјину. Блинкен је јуче овластио балтичке… »
Блинкен одобрио балтичким земљама да шаљу оружје у Украјину

Блинкен одобрио балтичким земљама да шаљу оружје у Украјину

Нова 23.01.2022
Амерички државни секретар Ентони Блинкен изјавио је да је одобрио балтичким државама Естонији, Летонији и Литванији да пошаљу противтенковске и противваздушне ракете америчке производње у Украјину. „Убрзао сам и одобрио, и ми у… »
Балтичке земље шаљу оружје Украјини уз одобрење САД

Балтичке земље шаљу оружје Украјини уз одобрење САД

Данас 22.01.2022
Балтичке земље Естонија, Летонија и Литванија планирају да пошаљу противтенковске и противавионске ракете америчке производње Украјини, у потезу који су САД данас у потпуности подржале у време када расту тензије између Кијева… »

Вести дана »