Povezane vesti
SAD: Poznajemo "taktiku" Rusije za podrivanje Ukrajine
Glas Amerike 23.01.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken upozorio je u nedelju Rusiju da Vašington zna sve "taktike i načine" koje Moskva može da koristi da bi podrila ukrajinsku vladu, ali je dodao da će Sjedinjene Države nastaviti sa diplomatskim razgovorima u… »
Blinken odobrio baltičkim državama slanje oružja u Ukrajinu
Al Jazeera 23.01.2022
U potpunosti podržavamo transfere odbrambene opreme Ukrajini kako bi ojačala svoju sposobnost, rekao je američki državni sekretar. Američki državni sekretar Antony Blinken izjavio je da je odobrio baltičkim državama Estoniji, Latviji i Litvaniji… »
Blinken: Ne bi valjalo sada uvesti sankcije Rusiji
RTV 23.01.2022
VAŠINGTON - Američki državni sekretar Entoni Blinken odbacio je danas ideju da se Rusiji odmah uvedu sankcije, navodeći da bi to ugrozilo mogućnost Zapada da odbije potencijalnu rusku agresiju na Ukrajinu. Rojters navodi da je rusko gomilanje trupa u… »
Blinken odobrio baltičkim državama slanje oružja u Ukrajinu
Politika 23.01.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da je odobrio baltičkim državama Estoniji, Letoniji i Litvaniji da pošalju protivtenkovske i protivvazdušne rakete američke proizvodnje u Ukrajinu. „Ubrzao sam i odobrio, i mi u potpunosti… »
Blinken protiv da se Rusiji odmah uvedu sankcije
Nova 23.01.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken odbacio je danas ideju da se Rusiji odmah uvedu sankcije, navodeći da bi to ugrozilo mogućnost Zapada da odbije potencijalnu rusku agresiju na Ukrajinu. Blinken je juče ovlastio baltičke nacije - Estoniju… »
Blinken odobrio baltičkim zemljama da šalju oružje u Ukrajinu
Nova 23.01.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da je odobrio baltičkim državama Estoniji, Letoniji i Litvaniji da pošalju protivtenkovske i protivvazdušne rakete američke proizvodnje u Ukrajinu. „Ubrzao sam i odobrio, i mi u potpunosti… »
Baltičke zemlje šalju oružje Ukrajini uz odobrenje SAD
Danas 22.01.2022
Baltičke zemlje Estonija, Letonija i Litvanija planiraju da pošalju protivtenkovske i protivavionske rakete američke proizvodnje Ukrajini, u potezu koji su SAD danas u potpunosti podržale u vreme kada rastu tenzije između Kijeva i Rusije. Ministri… »
Vesti dana »
(BLOG) Završen treći dan blokade tužilaštva u Novom Sadu: U petak akcija „15 minuta za 15 žrtava“
N1 Info pre 1 satjoš 183 povezane
Đurić sa Blanarom: Podrška Slovačke na putu ka EU i po pitanju KiM od izuzetnog značaja
Kurir pre 26 minutajoš 46 povezanih
(Video) "zabranjeno je da o tome govoriš": Haos na konferenciji Zaharove: Zazvonio joj je telefon nakon velikog udara na Ukrajinu, nastala je pometnja
Blic pre 21 minutajoš 42 povezane
Pogledajte! Ovako je uhapšen dvostruki ubica alija balijagić! Ministar Dačić otkrio gde ga je policija našla i šta je zaplenjeno
Kurir pre 1 satjoš 94 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 2 satajoš 32 povezane