Povezane vesti

SAD: Poznajemo "taktiku" Rusije za podrivanje Ukrajine

Glas Amerike 23.01.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken upozorio je u nedelju Rusiju da Vašington zna sve "taktike i načine" koje Moskva može da koristi da bi podrila ukrajinsku vladu, ali je dodao da će Sjedinjene Države nastaviti sa diplomatskim razgovorima u… »

SAD promenile ploču: "Sankcije – ne sad", ali i zapretile – Ako jedan ruski vojnik uđe u Ukrajinu...

B92 23.01.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken odbacio je danas ideju da se Rusiji odmah uvedu sankcije. Naveo je da bi to ugrozilo mogućnost Zapada da odbije potencijalnu rusku agresiju na Ukrajinu. Rojters navodi da je rusko gomilanje trupa u blizini… »

Blinken odobrio baltičkim državama slanje oružja u Ukrajinu

Al Jazeera 23.01.2022
U potpunosti podržavamo transfere odbrambene opreme Ukrajini kako bi ojačala svoju sposobnost, rekao je američki državni sekretar. Američki državni sekretar Antony Blinken izjavio je da je odobrio baltičkim državama Estoniji, Latviji i Litvaniji… »

Blinken: Ne bi valjalo sada uvesti sankcije Rusiji

RTV 23.01.2022
VAŠINGTON - Američki državni sekretar Entoni Blinken odbacio je danas ideju da se Rusiji odmah uvedu sankcije, navodeći da bi to ugrozilo mogućnost Zapada da odbije potencijalnu rusku agresiju na Ukrajinu. Rojters navodi da je rusko gomilanje trupa u… »

Blinken odobrio baltičkim državama slanje oružja u Ukrajinu

Politika 23.01.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da je odobrio baltičkim državama Estoniji, Letoniji i Litvaniji da pošalju protivtenkovske i protivvazdušne rakete američke proizvodnje u Ukrajinu. „Ubrzao sam i odobrio, i mi u potpunosti… »

Blinken protiv da se Rusiji odmah uvedu sankcije

Nova 23.01.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken odbacio je danas ideju da se Rusiji odmah uvedu sankcije, navodeći da bi to ugrozilo mogućnost Zapada da odbije potencijalnu rusku agresiju na Ukrajinu. Blinken je juče ovlastio baltičke nacije - Estoniju… »

Nije momenat za uvođenje sankcija Rusiji: Zapad zabrinut gomolanjem ruskih trupa blizu granice sa Ukrajinom

Večernje novosti 23.01.2022
Foto: EPA Rojters navodi da je rusko gomilanje trupa u blizini granice sa Ukrajinom zabrinulo Zapad zbog toga što se veruje da bi ruske snage mogle da upadnu na istok Ukrajine. Ukoliko Rusija izvede takav upad, Zapad je zapretio da će uvesti sankcije… »

Blinken odobrio baltičkim zemljama da šalju američko oružje u Ukrajinu

Blic 23.01.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da je odobrio baltičkim državama Estoniji, Letoniji i Litvaniji da pošalju protivtenkovske i protivvazdušne rakete američke proizvodnje u Ukrajinu. "Ubrzao sam i odobrio, i mi u potpunosti… »

Odobreno slanje oružja u Ukrajinu

B92 23.01.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da je odobrio baltičkim državama da pošalju protivtenkovske i protivvazdušne rakete u Ukrajinu. "Ubrzao sam i odobrio, i mi u potpunosti podržavamo transfere odbrambene opreme koje NATO saveznici… »

Blinken odobrio baltičkim zemljama da šalju oružje u Ukrajinu

Nova 23.01.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da je odobrio baltičkim državama Estoniji, Letoniji i Litvaniji da pošalju protivtenkovske i protivvazdušne rakete američke proizvodnje u Ukrajinu. „Ubrzao sam i odobrio, i mi u potpunosti… »

Blinken odobrio slanje oružja Ukrajini: Baltičke zemlje dobile zeleno svetlo

Večernje novosti 23.01.2022
Entoni Blinken / Arhiva - Ubrzao sam i odobrio, i mi u potpunosti podržavamo transfere odbrambene opreme koje NATO saveznici Estonija, Letonija, Litvanija pružaju Ukrajini kako bi ojačala svoju sposobnost da se brani od ničim izazvane i neodgovorne… »

Blinken odobrio baltičkim državama slanje oružja u Ukrajinu

RTS 23.01.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da je odobrio baltičkim državama, Estoniji, Letoniji i Litvaniji, da pošalju protivtenkovske i protivvazdušne rakete američke proizvodnje u Ukrajinu. Entoni Blinken je, kako Glas Amerike prenosi… »

Baltičke zemlje šalju oružje Ukrajini uz odobrenje SAD

Danas 22.01.2022
Baltičke zemlje Estonija, Letonija i Litvanija planiraju da pošalju protivtenkovske i protivavionske rakete američke proizvodnje Ukrajini, u potezu koji su SAD danas u potpunosti podržale u vreme kada rastu tenzije između Kijeva i Rusije. Ministri… »

Vesti dana »