Povezane vesti
Jug Radivojević prvi put o vezi sa Slobodom Mićalović: Da stavimo tačku na tu priču, a evo šta je rekao o supruzi mileni Vasić…
Kurir 23.01.2022
Velika ljubav glumice Slobode Mićalović pre Vojina Ćetkovića bio je reditelj Jug Radivojević, danas srećno oženjen njenom koleginicom Milenom Vasić. U ispovesti za Kurir upravnik BDP je prvi put govorio o njihovom odnosu. "Godinama se piše na temu moje… »
Verujem da će iza mene ostati neki trag! Reditelj Jug Radivojević: Moj najveći promašaj u karijeri je bio nastavak zone
Kurir 23.01.2022
Rođen je u Beogradu, a odrastao u Vranju, gde se i zaljubio u pozorište. Već sa osam godina učiteljici je predložio da za roditeljski sastanak režira "Orlovi rano lete", dok je sa četrnaest osnovao amaterski teatar mladih "Napor". Ima više od 100 režija… »
Vesti dana »

Zelenski razgovarao sa Trampom nakon posete američkog izaslanika Moskvi
Beta pre 16 minutajoš 74 povezane

Tramp uvodi dodatne carine Indiji zbog uvoza ruske nafte, ukupno će iznositi 50 odsto
RTV pre 4 satijoš 21 povezana

I dalje "predsednik Dodik" ili samo Milorad: CIK mu oduzeo mandat, on najavljuje referendum
N1 Info pre 1 satjoš 179 povezanih

„Nadam se da ću uskoro biti sa vama na slobodi, pumpaj!“: Luka Stefanović se iz kućnog pritvora obratio Kragujevčanima
Nova pre 51 minutajoš 17 povezanih