Povezane vesti
Jug Radivojević prvi put o vezi sa Slobodom Mićalović: Da stavimo tačku na tu priču, a evo šta je rekao o supruzi mileni Vasić…
Kurir 23.01.2022
Velika ljubav glumice Slobode Mićalović pre Vojina Ćetkovića bio je reditelj Jug Radivojević, danas srećno oženjen njenom koleginicom Milenom Vasić. U ispovesti za Kurir upravnik BDP je prvi put govorio o njihovom odnosu. "Godinama se piše na temu moje… »
Verujem da će iza mene ostati neki trag! Reditelj Jug Radivojević: Moj najveći promašaj u karijeri je bio nastavak zone
Kurir 23.01.2022
Rođen je u Beogradu, a odrastao u Vranju, gde se i zaljubio u pozorište. Već sa osam godina učiteljici je predložio da za roditeljski sastanak režira "Orlovi rano lete", dok je sa četrnaest osnovao amaterski teatar mladih "Napor". Ima više od 100 režija… »
Vesti dana »
Čubrilo objavio novu prognozu: Vreme za Uskrs i dalje neizvesno - evo od čega zavisi
Nova pre 10 satijoš 36 povezanih
Trump zaprijetio Iranu potpunim razaranjem, pohvalio operaciju spašavanja pilota
Slobodna Evropa pre 58 minutajoš 31 povezana
"Kakav je veličanstven pogled ovde": Artemis II oborio rekord Apola iz aprila 1970. godine
Nova pre 58 minutajoš 51 povezana