Povezane vesti
Berluskoni primljen u bolnicu zbog niza lekarskih pregleda
N1 Info 23.01.2022
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni primljen je u bolnicu u Milanu radi lekarskih pregleda, dan nakon što se povukao iz izborne trke za funkciju predsednika zemlje. Lokalni mediji javljaju da je lider političkog desnog centra i medijski tajkun… »
Silvio Berluskoni ponovo u bolnici
Nova 23.01.2022
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni hospitalizovan je u Milanu. Berluskoni (85) je primljen je u bolnicu zbog obavljanja rutinskih pregleda, koji navodi da za sada nema drugih detalja. Berluskoni je četiri puta bio premijer Italije. Više puta je… »
Berluskoni u bolnici: Bivši italijanski premijer hospitalizovan
Blic 23.01.2022
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni hospitalizovan je u Milanu, javlja novinska agencija ANSA. Berluskoni (85) je primljen je u bolnicu zbog obavljanja rutinskih pregleda, preneo je Rojters, koji navodi da za sada nema drugih detalja. Berluskoni… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 12 minutajoš 10 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 28 minutajoš 7 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 23 minutajoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane