Повезане вести
Периш: Срео сам у полицији жену која се представила као Матејева девојка
Нова 23.01.2022
Ненад Периш, отац несталог Матеја, у великом интервјуу за Централни дневник Фаце ТВ-а детаљно је испричао што га највише мучи у истрази, изразио је наду да ће поновно загрлити свог сина, али и кроз сузе поручио да ће издржати… »

Ненад Периш први пут проговорио о ћеркама: Открио шта им је рекао о Матејевом нестанку, отац на ивици суза у емисији
Мондо 23.01.2022
Ненад Периш, поред Матеја има и две ћерке - једна иде у школу, а друга на факултет. Ненад Периш, поред Матеја има и две ћерке - једна иде у школу, а друга на факултет. Ненад Периш и његова породица живе у агонији од 31. децембра… »

Отац несталог Матеја први пут причао о ћеркама: Ни сам не разумем, а рекао сам им ово (видео)
Курир 23.01.2022
Ненад Периш је у емотивном обраћању везаним за нестанак сина Матеја говорио и о двема ћеркама, које у Сплиту ишчекују вести о брату из Београда. "С њима пуно разговарам, покушавам да им објасним, а ни сам не разумем, да ми… »

Постоје две рупе у вечери када је матеј нестао: Отац несталог Сплићанина открио и шта је најважније у истрази!
Мондо 23.01.2022
Отац младића који је нестао у Београду, открио шта су за њега најважније информације из досадашње истраге! Отац младића који је нестао у Београду, открио шта су за њега најважније информације из досадашње истраге! Ненад… »

Потресно обраћање матејевог оца! Ненад Периш упитан да ли има "рупа" у целој причи око нестанка: "Има, то су две мени посебно…
Србија данас 23.01.2022
Ненад Периш никад отвореније о нестанку сина, открио које две ствари га посебно муче! Ненад Периш, отац несталог Матеја, у опсежном разговору до детаља је испичао шта га највише мучи у истрази, изразио наду да ће поново загрлити… »

Вести дана »
Загрлио је Јокића и ударио као никада: Расел Вестбрук не може да опрости издају
Мондо пре 41 минутајош 44 повезане
Агенција ФоНет осудила напад на њеног новинара током извештавања са скупа подршке Дијани Хрки
Бета пре 42 минутајош 19 повезаних
Посланици данас започињу расправу о Закону о бирачком списку и лекс специјалису за Генералштаб
Данас пре 1 сатјош 15 повезаних