Повезане вести
Периш: Срео сам у полицији жену која се представила као Матејева девојка
Нова 23.01.2022
Ненад Периш, отац несталог Матеја, у великом интервјуу за Централни дневник Фаце ТВ-а детаљно је испричао што га највише мучи у истрази, изразио је наду да ће поновно загрлити свог сина, али и кроз сузе поручио да ће издржати… »
Ненад Периш први пут проговорио о ћеркама: Открио шта им је рекао о Матејевом нестанку, отац на ивици суза у емисији
Мондо 23.01.2022
Ненад Периш, поред Матеја има и две ћерке - једна иде у школу, а друга на факултет. Ненад Периш, поред Матеја има и две ћерке - једна иде у школу, а друга на факултет. Ненад Периш и његова породица живе у агонији од 31. децембра… »
Отац несталог Матеја први пут причао о ћеркама: Ни сам не разумем, а рекао сам им ово (видео)
Курир 23.01.2022
Ненад Периш је у емотивном обраћању везаним за нестанак сина Матеја говорио и о двема ћеркама, које у Сплиту ишчекују вести о брату из Београда. "С њима пуно разговарам, покушавам да им објасним, а ни сам не разумем, да ми… »
Постоје две рупе у вечери када је матеј нестао: Отац несталог Сплићанина открио и шта је најважније у истрази!
Мондо 23.01.2022
Отац младића који је нестао у Београду, открио шта су за њега најважније информације из досадашње истраге! Отац младића који је нестао у Београду, открио шта су за њега најважније информације из досадашње истраге! Ненад… »
Потресно обраћање матејевог оца! Ненад Периш упитан да ли има "рупа" у целој причи око нестанка: "Има, то су две мени посебно…
Србија данас 23.01.2022
Ненад Периш никад отвореније о нестанку сина, открио које две ствари га посебно муче! Ненад Периш, отац несталог Матеја, у опсежном разговору до детаља је испичао шта га највише мучи у истрази, изразио наду да ће поново загрлити… »
Вести дана »

Вучић: Посета Јапану била веома добра и плодоносна, очекујем велике резултате
РТС пре 1 сатјош 8 повезаних

"У Новом Саду ће бити највећи комеморативни скуп, а не српски Мајдан": Студенти о плану за 1. новембар
Радио 021 пре 20 минутајош 4 повезане

Жртва израелског напада пејџерима у Либану: 'Моје очи су нестале'
BBC News пре 45 минутајош 4 повезане