Povezane vesti

Monfis zahvalan srpskim navijačima: "Pomogli su mi da pobedim"

Monfis zahvalan srpskim navijačima: "Pomogli su mi da pobedim"

Sportske.net 23.01.2022
Gael Monfis je danas u osmini finala Australijan opena izbacio Miomira Kecmanovića i u četvrtfinale odlazi bez izgubljenog seta. "Trudio sam se da budem agresivan, da mu ne dozvolim da diktira ritam. Servirao sam dobro… Bila je velika borba. Srećan sam… »
"Imam veću želju, više: Grizem!" Miomir Kecmanović prezadovoljan učešćem na Australijan openu

"Imam veću želju, više: Grizem!" Miomir Kecmanović prezadovoljan učešćem na Australijan openu

Sportal blic 23.01.2022
Iza je uspešna sedmica. Prvi put u karijeri je stigao do 4. kola jednog grend slema. U osmini finala je posle velike borbe . Imao je šansu Miša da dobije prva dva seta, ali ruka se stegla u ključnim trenucima i to se nije dogodilo. Ipak, nema za čim da… »
Okrenuo se ka Srbima - da vas čujem SAD! Monfis ih prozvao: Previše pričate, čuvajte se!

Okrenuo se ka Srbima - da vas čujem SAD! Monfis ih prozvao: Previše pričate, čuvajte se!

Mondo 23.01.2022
Gael Monfis se posle trijumfa "zahvalio" Srbima u Melburnu. Gael Monfis se posle trijumfa "zahvalio" Srbima u Melburnu. Miomir Kecmanović nije uspeo da prođe u drugu nedelju grend slema. Bio je blizu četvrtfinala Australijan opena, ali je tu zaustavljen… »
"Imao sam pomoć Srba": Monfis otkrio kako su ga naši navijači motivisali da pobedi

"Imao sam pomoć Srba": Monfis otkrio kako su ga naši navijači motivisali da pobedi

Večernje novosti 23.01.2022
FOTO: AP/Tanjug Francuz je slavio sa maksimalnih 3:0 (7:5, 7:6(4), 6:3)), a vrlo lako su prva dva seta mogla da odu na drugu stranu. Na tribinama "DŽon Kejn arene" bio je veliki broj srpskih navijača koji su pružali podršku 77. igraču sveta, a Francuz je… »
"Srbi, da vas čujem: Sada!" Monfis pobedio Kecmanovića, pa "pecnuo" naše navijače

"Srbi, da vas čujem: Sada!" Monfis pobedio Kecmanovića, pa "pecnuo" naše navijače

Sportal blic 23.01.2022
i igrali su meč osmine finala , a francuski veteran je uspeo da savlada našeg tenisera sa 3:0 po setovima. Zanimljivo, u trenutku velike drame Srbin je izgubio drugi set u taj-brejku, a onda je u završnici istog Francuz bio vidno iznerviran pre svega što… »

Vesti dana »