Повезане вести
Монфис захвалан српским навијачима: "Помогли су ми да победим"
Спортске.нет 23.01.2022
Гаел Монфис је данас у осмини финала Аустралијан опена избацио Миомира Кецмановића и у четвртфинале одлази без изгубљеног сета. "Трудио сам се да будем агресиван, да му не дозволим да диктира ритам. Сервирао сам добро… Била је… »
"Имам већу жељу, више: Гризем!" Миомир Кецмановић презадовољан учешћем на Аустралијан опену
Спортал блиц 23.01.2022
Иза је успешна седмица. Први пут у каријери је стигао до 4. кола једног гренд слема. У осмини финала је после велике борбе . Имао је шансу Миша да добије прва два сета, али рука се стегла у кључним тренуцима и то се није… »
Окренуо се ка Србима - да вас чујем САД! Монфис их прозвао: Превише причате, чувајте се!
Мондо 23.01.2022
Гаел Монфис се после тријумфа "захвалио" Србима у Мелбурну. Гаел Монфис се после тријумфа "захвалио" Србима у Мелбурну. Миомир Кецмановић није успео да прође у другу недељу гренд слема. Био је близу четвртфинала Аустралијан… »
"Имао сам помоћ Срба": Монфис открио како су га наши навијачи мотивисали да победи
Вечерње новости 23.01.2022
ФОТО: АП/Тањуг Француз је славио са максималних 3:0 (7:5, 7:6(4), 6:3)), а врло лако су прва два сета могла да оду на другу страну. На трибинама "Џон Кејн арене" био је велики број српских навијача који су пружали подршку 77… »
"Срби, да вас чујем: Сада!" Монфис победио Кецмановића, па "пецнуо" наше навијаче
Спортал блиц 23.01.2022
и играли су меч осмине финала , а француски ветеран је успео да савлада нашег тенисера са 3:0 по сетовима. Занимљиво, у тренутку велике драме Србин је изгубио други сет у тај-брејку, а онда је у завршници истог Француз био видно… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 41 минутајош 2 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 1 сатјош 1 повезана